Mai sunt populare City Break-urile în pandemie?

de | | 2 Minute

Mai sunt populare City Break-urile în pandemie?

Situația sanitară mondială generată de virusul Sars Cov 2 a adus numeroase modificări asupra vieții cotidiene şi asupra obiceiurilor oamenilor. După mai bine de un an de luptă cu temutul virus şi cu perioade dificile cu numeroase restricții de circulație, oamenii par tot mai hotărâţi şi mai dornici să călătorească, să viziteze, să trăiască noi experiențe.

Contrar așteptărilor, cele mai multe agentii de turism, continuă să vină cu oferte variate, extrem de tentante, de vacanțe de tip city break, oferind astfel românilor dornici de călătorie, șansa de a scăpa de rutină şi de a se bucura de momente de respiro binemeritate.

De ce vacanțe City-break?

Vacanțele de tip city break sunt accesibile, rapide şi oferă experiențe minunate. Aceste călătorii fulger nu doar că oferă posibilitatea de a descoperi ceva nou, dar permit explorarea unor puncte de atracție încărcate de istorie. Practic, sunt cele mai populare tipuri de ieșiri în rândul tinerilor, a familiilor cu copii şi a oamenilor maturi care doresc să guste experiențele cosmopolite ale marilor orașe europene.

Vorbind de contextul pandemic actual, trebuie precizat că situația sanitară nu permite călătoria liberă în orice ţară. Sunt anumite state aflate în scenariul roşu, în care tranzitul se realizează greoi, însă sunt țări aflate în scenariul verde, în care se pot realiza City Break-uri rapide în deplină siguranţă. Practic aceste tipuri de vacanţe pot fi momentele de respiro necesare pentru a vă reîncărca bateriile, aducând boost-ul de energie necesar pentru perioada următoare..

City-break-ul este şansa de a experimenta preparate culinare noi. Alegând Barcelona ca destinație, cu siguranţă trebuie încercată celebra Paella. În Napoli se poate savura autentica pizza napoletană. Dacă vorbim de Nuremberg, cu siguranţă spunem cârnaţi şi bere, iar Viena este patria şniţelului. Este clar că există numeroase moduri de a vă răsfăţa simţurile alegând o astfel de vacanţă.

În concluzie, putem spune că vacanţele city break sunt accesibile, imprevizibile, oferă posibilitatea de a descoperi clipe de istorie şi a cunoaşte preparate internaţionale, deci fără doar şi poate putem confirma că sunt atractive chiar şi în pandemie.


Articol publicitar