Cele mai fascinante locuri de văzut într-un City Break la Dubai

de | | 2 Minute

Locuri de văzut într-un City Break la Dubai

În cazul în care considerați că a sosit momentul perfect pentru a pleca într-un City Break departe de România, cu siguranță merită să luați în considerare destinația Dubai.

Eurotrip vă oferă posibilitatea de a vizita Dubaiul, un oraș din Emiratele Arabe Unite care impresionează prin clădirile sale foarte înalte, plajele și centrele comerciale. Există o mulțime de locuri grozave care pot fi vizitate într-un City Break petrecut aici, iar în continuare vă prezentăm ceea ce merită neapărat să vizitați.

Burj Khalifa

În cazul în care nu știați, Burj Khalifa care are 858 metri înălțime este cea mai înaltă clădire din lume, și iese din acest motiv în evidență deși în Dubai există foarte multe alte clădiri zgârie-nori. Este totodată unul dintre cele mai importante obiective turistice ale orașului, și este o clădire la fel de elegantă și la interior, precum la exterior.

Burj Al Arab

Burj Al Arab este singurul hotel de 7 stele din lume, și trebuie să știți că nu poate fi vizitat fără o rezervare în prealabil. Costurile cazării sunt foarte mari, însă cu toate acestea puteți poposi aici pentru a lua cina la unul dintre restaurantele din clădire și pentru a vă face poze lângă fabulosul hotel. În plus, chiar lângă hotel se află și una dintre cele mai frumoase plaje din Dubai, dar și parcul de distracții acvatic Wild Wadi.

Old Dubai și Deira

Dacă doriți să vedeți ce a mai rămas autentic din vechiul Dubai, trebuie neapărat să vizitați zona din jurul Dubai Creek. Doar acolo mai puteți vedea case vechi tradiționale, muzee și moschei. Acolo vă puteți da seama cu adevărat de faptul că vă aflați în zona arabă. Tot în zona respectivă puteți găsi bazarurile autentice care comercializează mărfuri tradiționale, și este obligatoriu să negociați prețurile cu comercianții.

Centrele comerciale

Cel mai mare centru comercial din oraș și din lume după cum susțin cei de acolo este Dubai Mall, care se află în apropiere de Burj Khalifa. În acest mall imens puteți descoperi toate brandurile mari ale lumii, și puteți admira un acvariu uriaș. În fața mall-ului se afla celebrele fântâni cântătoare din Dubai.

Mall of The Emirates este un alt mare centru comercial care adăpostește foarte multe magazine care au prețuri atractive. Tot aici puteți descoperi pârtia de ski indoor „Ski Dubai”. În plus, în oraș mai există alte aproximativ 20 de centre comerciale, deci dacă vă place shopping-ul, aveți unde să faceți cumpărături.

Acestea sunt doar câteva dintre locurile minunate pe care le puteți vizita în Dubai, așa că dacă doriți să aveți parte de un City Break de vis, cu siguranță trebuie să vizitați acest oraș din Emiratele Arabe Unite.


Articol publicitar