Citadela Residence pedalează la Maraton Făget!

de | | < 1 Minute

Citadela Residence pedalează la Maraton Făget!

Iubim natura, sportul și activitățile în aer liber, milităm pentru o viață sănătoasă și ne place să îi încurajăm și pe cei din jur să adopte un astfel de stil de viață ori de cite ori avem ocazia. Nu întâmplător la Citadela Residence am proiectat un ansamblu în mijlocul naturii, unde poți simți aerul curat și te poți bucura de verdeața pădurii si de spațiul multifuncțional de joacă pentru copii.

De aceea, în acest an, Citadela Residence se alătură Clubului Sportiv Clujul Pedalează și ne va face o deosebită plăcere să sprijinim unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive de pe plan local: Făget MTB Marathon. Aproximativ 1200 de participanți sunt așteptați la ediția din 2015 să se întreacă în probele concursului și ne bucurăm să le putem fi de folos în acest an competitorilor, asigurându-le bidoanele pentru hidratare.

maratonul faget

Evenimentul se va desfășura în perioada 25-26 aprilie. În prima zi a competiției, alergătorii montani vor fi cei care vor sparge gheața și vor concura pe un traseu de 30 de km. Tot sâmbătă se va organiza și concursul pentru copii, în zona de start-sosire, amenajată în parcarea Centrului Comercial Polus Center. Duminică vom asista la cele două probe de Mountain Bike: semi-maraton și maraton pe 2 trasee (30 km, 70 km) care vor străbate cele mai frumoase și solicitante zone din împrejurimile Clujului.

Ne vedem la Făget MTB Marathon, da? 

Citadela Residence