Citadela Residence isi asteapta ultimii cumparatori

de | | 2 Minute

Citadela Residence isi asteapta ultimii cumparatori

Citadela Residence este un cartier aparte în Cluj-Napoca, un proiect rezidential înconjurat de padurea Faget, unde locatarii se pot bucura de liniste, aer curat si un mediu sanatos pentru cresterea copiilor.

Zona cu verdeata luxurianta data de vegetatia padurii, departe de zgomotul si agitatia orasului, si totusi aproape de oras, de toate facilitatile vietii urbane, fac din acest ansamblu locul ideal de locuit si trait.

citadela balcon 1

Privelistea de exceptie, calitatea materialelor folosite, arhitectura de tip nordic, parcarile subterane si confortul oferit de ascensoarele moderne, dau proiectului o nota speciala, diferentiindu-se astfel pe piata imobiliara clujeana.

bloc Citadela

Ansamblul Citadela Residence consta intr-un complex de 10 blocuri care insumeaza 120 apartamente. Faptul ca Ansamblul Citadela Residence se afla in topul cautatorilor/cumparatorilor de apartamente din Cluj este de acum o realitate, dovada fiind aceea ca, pana in prezent, din cele 10 blocuri ale complexului sase blocuri sunt finalizate (cu CF) si vandute in proportie de 90%. De asemenea, exista inca 3 blocuri la rosu, vandute in proportie de 50%, doar un singur bloc aflandu-se in stadiul de fundatie.

Pentru mai multe detalii contactati echipa de la Ansamblul Citadela Residence.

citadela balcon

Contact:

Str. Cernăuți, Nr. 17-21, Bl. E, Ap. 1
Tel.:+40 725 890 783
E-mail: [email protected]
Web: www.citadela-cluj.ro