Cine vorbeste la Hotspot Fashion in 26 octombrie?

de | | 3 Minute

Prevedem un nou trend care e la un click distanță și în Cluj:
Tot mai multi devin antreprenori, e și freelancer pe lângă salarul fix și visează la un magazin online. Fiecare își deschide un magazin online pe care se vor vinde haine sau accesorii. Toți își caută furnizori, își pregatesc siteul, incep sa se intereseze de promovare, bloguri. Mai mult, pe bloguri apare tot mai des noua sectiune a shopului in care se vand hainute cumparate sau concepute de proprietari.
Cu totii ne pierdem in www cautand ceva nou, cumparand ceva ce nu gasim sau pentru care nu gasim timp sa cautam in magazinele fizice.

S-a gasit si contextul pentru a descifra acest trend, pentru a reuni acesti oameni, pentru a-i ajuta sa faca treaba pe care au inceput-o cat mai bine. Se numeste Hotspot Fashion: retail meets ecommerce si e primul eveniment care e dedicat fashion ecommerceului.

In 26 octombrie vin la Cluj pentru a-si dezvalui din experienta cei ce au un shop online cunoscut in Romania si in afara: Mirela Bucovicean- molecule-f.ro, Alin Stanciu – fashionup.ro, Petru Chiriac – Il Passo. Bloggeritele care fac mai mult decat blogging, Ana Morodan si Vicki Nicola vor elucida misterele promovarii prin continut a magazinelor online.

Mirela Bucovicean are 22 de ani de experienţă ȋn 9 industrii diferite, prin peste 13 job-uri care au format o bază solidă de cunostiinţe. A fost co-ownerul unei mini fabrici de producţie vestimentară, editor de fashion and beauty, client Service in Headvertising si Saatchi&Saatchi, si fondatorul unei companii de real estate. Molecule-F.com este prima platformă de promovare și vȃnzare a designerilor romȃni, un concept puternic care a generat deja un trend ȋn piaţă. “Succesul nu este un cadou neaşteptat, şi nici înscris în ADN-ul nostru. Succesul se construieşte cu multă muncă, pasiune şi ambiţie.”

Alin Stanciu a inceput cu antreprenoriatul in ale telecomunicatilor in Cluj, pentru a devia mai tarziu spre zona de media si publicitate. A lansat revista J’adore, care s-a asociat grupului Realitatea Catavencu. A manageuit proiecte precum Cj24Fun si Radio Guerrilla Cluj. Din 2006 s-a mutat in Bucuresti unde a lansat la nivel national revistele J’Adore si Shopping Report, si siteurile shoppingnews.ro, proprietaticluj.ro.
Now, FashionUp store launch in Hungary consider expanding in the Czech Republic and Slovakia

Petru Chiriac, fondatorul și Managing Partner al Grupului IL PASSO, incalta Romania de 14 ani, avand 12 magazine in tara si un magazin online. Conduce o echipă de aproximativ 100 de persoane, pastreaza relatia cu zeci de parteneri internaționali din Europa, Asia și America.

Ana Morodan nu este doar blogger de fashion, este consultant de imagine si  public speaker.  Postarile de pe High Street Cardigans sunt confesiuni despre petrecerile, oamenii, emotiile le de fiecare zi,  acompaniate de outfituri care definesc stilul Anei: extravagant, puternic, “forever chic” si intotdeauna remarcabil. In cei 3 ani de cand a devenit gazda de la www.anamorodan.com, Ana a avut colaborari cu: Prima TV, All Hollow, Unica, GQ Romania, Molecule F. A colaborat cu brand-uri puternice de pe piata, iar la inceputul lui 2013 impreuna cu Ovidiu Buta si Antz, singura agentie de coolhunting din Romania au lansat pe piata un concept unic de “cursuri de stil personal si fashion journey”: SPEEDCHANGE de stil personal.

Vicki Nicola si-a facut experienta prin 10 ani in publicitate si reviste glossy, (The Group, The One, petocuri.ro) a inceput aventura www.vickipedia.ro, o enciclopedie online de moda si lifestyle, intr-o interpretare mereu personala. „Este un loc de joaca profesionist unde imi propun sa aduc la aceeasi masa creativitatea si insight-ul de moda, printr-un continut mereu original: film convingator, fotografie aspirationala si cuvinte destepte.”
Iar tu, daca ai vrea sa ai un magazin online, esti pe punctul de a-ti face unul, ai unul si vrei vanzari mai multe trebuie doar sa te intregistrezi si sa astepti sambata dupa-amiaza de 26 octombrie sa se apropie cu pasi repezi. Vezi programul din ziua cu numarul 3 aici. Locuri limitate – mai sunt doar 25.