Cine Shuffle

de | | < 1 Minute

Cine Shuffle

Cine Shuffle – editia #3 | „Cine Shuffle” este un festival de film neconvențional care se adresează realizatorilor amatori de scurt-metraje, inițiat de echipa care organizează Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).

INSCRIEREA: Oricand. Sau mai bine zis, chiar acum!

Facebook event: http://on.fb.me/1ePXt5c

URMATOAREA EDITIE: 27 februarie 2014.

Conditii de inscriere:
1. Durata maximă a filmului să fie de 30 minute;
2. Producția trebuie să fie în limba română, subtitrată sau dublată în limba română;
3. Formatul de producție să fie digital (mpeg4 sau avi);
4. Să completezi formularul de înscriere și să trimiți/aduci filmul oricând la Casa TIFF.

Regulamentul de înscriere: http://bit.ly/1fzxlLt
Formularul de înscriere: http://bit.ly/18hmGk3.

Dacă ai realizat un scurtmetraj te invităm să-l înscrii în competiția Cine Shuffle, Festival de Film Aleator. De ce aleator? Pentru că în fiecare lună vom lăsa norocul să decidă. Noi tragem la sorți producțiile și le proiectăm la Casa TIFF.

„Am propus mai multe scurt-metraje la Cine Shuffle, iar două dintre ele au fost vizionate în cadrul primei ediții. Mă bucur că spectatorii au ales una dintre producțiile pe care le-am realizat împreună cu Ioana Lascăr, «In dependent», și mai ales că am putut participa la o discuție constructivă alături de cei care au vizionat filmele. Cred că un asemenea festival este bine-venit mai ales pentru studenții de la Film, deoarece au ocazia să-și prezinte producțiile și în afara facultății, în fața unui alt fel de public. E o șansă și pentru amatori, care, poate, într-o zi vor deveni profesioniști”, a declarat Norbert Fodor, care este masterand al Facultății de Teatru și Televiziune din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”.