CIMC+: Școală de vară pentru flaut și clarinet | Înscrierile continuă!
Înscrierile la școala de vară online CIMC+ pentru FLAUT și CLARINET, dedicată tinerilor flautiști și clarinetiști din România cu vârste de până la 35 de ani, continuă până în 20 iulie 2020.
Între 20 și 30 august 2020, patruzeci de tineri muzicieni vor participa la cursuri de măiestrie de instrument susținute de muzicieni de excepție, dar și la alte cursuri menite să le completeze formarea profesională.
Vor susține cursuri: Seiya Ueno (Japonia) – artist internațional și profesor de flaut la Osaka College of Music; Sébastian Jacot (Elveția) – prim-flautist la Gewandhaus Leipzig; Alexis Roman (Franța) – prim-flautist la Jyväskylä Sinfonia; Giovanni Punzi (Italia) – prim-clarinetist la Filarmonica din Copenhaga și profesor de clarinet la Accademia Mediterranea del Clarinetto; Damien Bachmann (Elveția) – prim-clarinetist al CHAARTS Chamber Artists; Gervasio Tarragona Valli (Uruguay) – semifinalist la Geneva International Music Competition și laureat al Tokyo International Music Competition, Saverio Mercadante Competition și Cluj International Music Competition; Ștefana Țițeica (Germania) – pedagog de concert, mediator muzical și violonistă; Tiberiu Soare (România) – dirijor; Angelica Postu (Germania) – muzicoterapeut la Spitalul Universitar de Psihiatrie Charité, Berlin; Șerban Marcu (România) – compozitor și profesor de armonie la Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca; Cristian Avram (România) – marketing manager la Opera Națională Română din Cluj-Napoca.
Înscrierea și participarea sunt gratuite
Școala de vară se va desfășura online
Termen limită pentru înscriere: 20 iulie 2020Înscrieri la: http://notesandties.ro/projects/cimcplus/
Informații suplimentare: [email protected]
Organizator: Asociația Culturală „Notes&Ties”
Proiectul face parte din programul cultural CLUJ INTERNATIONAL MUSIC COMPETITION & MASTERCLASSES
Program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național
Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Partener: Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima”