Ciclo Moș 2014

de | | 2 Minute

Ciclo Moș 2014

Sambata, 6 decembrie, Clujul Pedaleaza a dat startul MAGIEI SARBATORILOR DE IARNA la Ciclo Mos 2014, unde au participat in jur de 1000 de persoane. Astfel un alai vesel luminos de ciclomosi au parcurs orasul insotiti de Politia Rutiera Cluj si caravana Radio Romania Cluj in acorduri de cantece de sarbatoare.

Ei au poposit la Sala Polivalenta Cluj pusa la dispozitie de Primaria si Consiliul Local Cluj, unde i-au asteptat elevi, profesori si parinti de la Liceele Speciale pentru deficienti de auz si de vedere. Aceestia impreuna cu alti copii de la Colegiul de Muzica “Sigismund Toduta”, Sc. Generala Speciala “Kozmutza Flora”, grupul Armonia Music, ansamblul Dor Clujean, C.S. Diamond Dance i-au incantat pe cei prezenti cu un spectacol variat.

La crearea acestei atmosferi de sarbatoare au mai contribuit: Corul barbatesc al Jandarmeriei Cluj si elevi de la Sc. Gen. Emil Isaac – ce au impodobit scena cu ornamente confectionate la scoala. Sonorizarea a fost asigurata de catre MM Show, iar moderatorul Dan Carpov a venit tocmai din Baia Mare. Elevii de la scolile speciale au fost transportati cu autobuze puse la dispozitie de Regia Autonoma de Transport Local Cluj-Napoca.

Evenimentul a culminat cu oferirea de catre ciclomosi tuturor copiilor prezenti a 600 de pachete cadou pline cu jucarii, dulciuri, fructe, rechizite oferite de: copiii de la Sc. Gen. Emil Isac, Colegiul de Muzica “Sigismund Toduta” cls. 1-4. Donatii au mai fost facute de: Vodafone, Ramex, Fortech, 3 Pillar Global, Imprezzio Global, Tabere din Suflet, Bio-Chem, Restaurantul Shanghai, Mega Print si de alti oameni cu suflet carora le multumim.

Pe tot parcursul evenimentului ne-a onorat cu prezenta doamna viceprimar Horváth Anna impreuna cu fetita ei, indentificandu-se cu ceilalti ciclomosi.

La impartirea cadourilor au pus umarul de asemenea si sportivii de la: C.S. Universitatea Cluj-Napoca, U Cluj 1919 si CFR 1907 Cluj. La Final toti cei prezenti au fost omeniti cu palanete oferit de S.C. Jimsym si ceai cald de la My Delicious Coffe To Go.

Le multumim tuturor si nu in ultimul rand voluntarilor de la Centrul de Voluntariat Cluj, Teatrul Reactor, posturilor de televiziune prezente, Kiss FM, profesorilor coordonatori, fotografilor si tuturor ciclomosilor prezenti.