Ciao Bella te invata sa te bucuri de frumusetea ta

de | | 3 Minute

Ciao Bella te invata sa te bucuri de frumusetea ta

Ni se intampla tuturor sa fim prinsi in valtoarea evenimentelor, sa alergam dintr-o parte in alta in nestire, sa ne simtim de parca am fi pe pilot automat. In cele din urma, inevitabil, avem nevoie de timp pentru noi, un timp al relaxarii si al rasfatului.
De multe ori, suntem insa atat de ancorati in rutina si in acest carusel al vitezei, incat nici nu mai stim sa ne acordam atentie noua insine, sa ne bucuram de micile detalii care ne scot din banalitate si, poate, din plictiseala si monotonie.

Poate un ,,sprijin real” pare prea mult spus, dar un ajutor, un punct de pornire putem gasi la Ciao Bella. Trecand dincolo de ideea de salon, e atmosfera de acolo… Simti ca pasesti intr-un spatiu creat special pentru tine, intr-un mediu care te ajuta sa te vezi pe tine, asa cum esti, sa iti pui intrebari si, cu ajutorul unei echipe tinere de profesionisti, sa ajungi sa (re)descoperi ce anume se armonizeaza cu personalitatea ta si cu nevoile tale.

Desi adesea neglijata, nevoia aceasta ca exteriorul sa fie conectat la interior si invers este una importanta, de aici si satisfactia pe care o avem atunci cand simtim ca ne-am regasit, cand ne privim in oglinda si nu vedem un chip strain, ci pe noi – acel eu real. Ciao Bella e locul ideal sa descoperi cum te vezi tu pe tine, in primul rand.

ciao bella cursuri coafor

Mai mult, daca esti pasionata de acest domeniu – de cosmetica, make-up, coafor si daca doresti sa faci parte din lumea serviciilor de infrumusetare, poti sa apelezi cu incredere la Ciao Bella Academy. Specialistii Ciao Bella iti vor preda cursurile potrivite, te vor ajuta sa incepi o cariera in domeniu, sa te perfectionezi si, in cele din urma, sa continui acest demers al descoperirii si al exprimarii sinelui.

Adoptand deviza ca niciodata nu este prea tarziu sau prea devreme sa inveti lucruri noi, Ciao Bella reuseste sa te scoata din monotonie, sa te faca sa iti acorzi timp pentru relaxare si pentru a invata lucruri noi.

Poate un exemplu, in acest sens, ar fi chiar cursurile de coafor, predate la cele mai inalte standarde tehnice si profesionale. Cum spuneam, Ciao Bella e o iesire din rutina si din monotonie si, pe langa relaxare, vine adesea si cu provocari si lucruri interesante pe care le poti invata: de exemplu, stii sa faci un coc retro ? Te-ai intrebat vreodata cum ti-ar sta cu unul…? E o intoarcere intr-un timp al rafinamentului si al elegantei, un contrast cu modernismul care ne-a acaparat in ultimii ani.

ciao bella cursuri coafor

La Ciao Bella se organizeaza tot timpul seminarii si evenimente variate, dintre care, un exemplu recent este si workshop-ul din luna iulie, cand Mihaela Vodnar, hairstilist cu experienta de peste 7 ani in domeniu, trainer la Ciao Bella Academy si trainer Alfaparf Romania, a sustinut un seminar despre tehnicile de realizare a cocurilor retro. Seminarul de atunci, intitulat ,,Bringing back the old Hollywood” s-a inspirat din atmosfera si elementele specifice anilor ’20 – ’60 si a prezentat elementele decorative specifice, onduleuri vintage, impletiturile rusesti si multe alte surprize.

Frumusetea interioara a fiecareia dintre noi poate fi exprimata in numeroase moduri. Ciao Bella te ajuta sa descoperi ce ti se potriveste tie, te invata sa profiti si sa te bucuri de frumusetea ta, sa o scoti la iveala, sa inveti sa jonglezi cu ea si sa inveti noi modalitati de a te exprima.

Contact:
Adresa: Str. Tăşnad nr. 18
Site: http://ciaobella.ro/
Telefon: 0746723505