CFR Cluj are un nou antrenor

de | | 1 Minute

Finanţatorul CFR-ului, Arpad Paszkany, a anunţat că noul antrenor al echipei din Gruia este Eugen Trică. Paulo Sergio a fost demis din cauza lipsei rezultatelor, chiar dacă Paszkany a recunoscut că uneori acest aspect e nedrept
Eugen Trică, fosta vedetă a vişiniilor din sezonul 2007-2008, când CFR Cluj a obţinut primele trofee, a fost confirmat în funcţia de antrenor de Arpad Paszkany.

„Lipsa de rezultate îl înlătură pe antrenor, chiar dacă acest aspect e nedrept câteodată. Rezultatele negative din 2013 se datorează în proporţie de 99% jucătorilor, care m-au dezamăgit extrem de tare. Sunt extrem de dezamăgit de maniera şi atitudinea cu care au abordat fiecare partidă. Nu doresc să iau responsabilitatea de pe capul jucătorilor, deşi nu pot să trec cu vederea greşelile individuale, care sunt doar <<meritele>> lor. În istoria CFR-ului, de când am preluat clubul, nu am avut niciodată nouă meciuri, din care şapte în campionat, fără victorie”, a declarat în exclusivitate pentru citynews.ro finanţatorul CFR-ului.

Vineri seara, CFR Cluj a pierdut pe teren propriu în faţa celor de la Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 2-3.

Sursa: http://citynews.ro