Oportunități creative și tehnice la Cercul Militar din Cluj | Cursuri acreditate

de | | 3 Minute

Oportunități creative și tehnice la Cercul Militar din Cluj | Cursuri acreditate

Tehnologia și creativitatea joacă un rol important deja de multă vreme în multe dintre domeniile de muncă ale zilelor de azi. Așadar, formarea în domenii precum fotografie, acustică, și organizarea evenimentelor devine esențială. Cercul Militar din Cluj-Napoca (Radioclubul) oferă cinci cursuri acreditate prin care pasionații de aceste domenii au oportunitatea de a-și transformă pasiunea în abilități practice sub îndrumarea dl. Drăgan S.M. Ștefan.

„Informatia este scumpă, dar mai scumpa este lipsa ei. ” – motto-ul cu care dl. Drăgan îi întâmpină pe cursanți

Pentru cei interesați să își dezvolte abilitățile în domenii creative și dinamice, oferim detalii generale despre cursurile acreditate la Cercul Militar în acest articol, cu mențiunea că puteți accesa linkurile din titlurile cursurilor care vă vor redirecționa către paginile care conțin detalii despre modul de desfășurare a fiecărui curs și alte detalii. 

Curs de Cameraman – Fotoreporter

Acest curs este dedicat celor pasionați de arta capturării momentelor unice și a poveștilor vizuale. Participanții pot opta pentru diferitele categorii de curs de filmare: nivel începător sau avansat sau videografie de eveniment / cursuri de video – montaj. Vor fi predate la cursuri informații tehnice despre cum funcționează o cameră foto / video, tehnici de filmare și editare, compoziție, și se vor desfășura și activități practice. 

Oportunități creative și tehnice la Centrul Militar din Cluj Cursuri acreditate 2023

Curs de artă fotografică

Pentru cei care caută să-și dezvolte abilitățile artistice în fotografie, acest curs se concentrează pe exprimarea creativă și interpretarea subiectelor în arta fotografică. Participanții vor explora diverse stiluri fotografice și vor învăța să-și creeze propriul limbaj vizual într-o lume dominată de imagini. La curs se învață și istoria fotografiei și a aparatului fotografic și despre aparatul foto analogic și digital. 

Curs depanator aparatură audio – video

În ziua de azi cunoștințele depanării aparaturii audio video sunt necesare frecvent. Dispozitivele se strică sau au nevoie de îngrijiri periodic, iar dacă îți place să repari astfel de aparaturi, acest curs îți oferă posibilitatea să obții competențe practice și o acreditare internațională în diagnosticare și remedierea problemelor tehnice ale echipamentelor multimedia. 

De la camere video la sisteme audio complexe, absolvenții vor avea abilitățile necesare pentru a face față oricărui dispozitiv la finalul cursului. 

Curs Depanator Audio Video

Curs de acustician & disc jockey

Cursul de acustician și disc jockey nu este doar despre sunet, ci despre modul în care sunetul devine o formă de artă. De la înțelegerea acusticii la tehnici avansate de mixare, participanții vor fi pregătiți să devină DJ profesioniști sau acusticieni specializați în evenimente de orice amploare.

Curs protocol și organizare evenimente

Organizarea de evenimente reprezintă o artă în sine. Acest curs explorează aspectele practice și teoretice ale planificării și coordonării evenimentelor, începând de la mici întâlniri până la evenimente majore. Cei care își doresc să urmeze un asemenea curs vor învăța protocolul adecvat și vor dezvolta abilități esențiale pentru a asigura succesul oricărui tip de eveniment.

Detalii cursuri

Durata și preț

Fiecare curs se desfășoară pe o perioadă de 6 luni, iar costul total al fiecărui curs este de 1300 de lei.

  • începând cu ianuarie 2024, prețul tuturor cursurilor va fi de 1500 lei.

Acreditare

Diplomele obținute în urma examenului de absolvire sunt acreditate de către Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului, conform Ordinului MEdCT Nr. 5173/29.08.2008 (Anexa 2), și au valabilitate internațională.

Până în prezent, cursurile oferite la Cercul Militar (Radioclubul) de către Drăgan S.M. Ștefan au fost absolvite de 3053 cursanți.