”CEO Conference – Shaping the Future” face, la Cluj-Napoca, radiografia economică a anului 2023 și arată perspectivele anului 2024

de | | 3 Minute

Cei mai importanți lideri de business din Transilvania vor participa la ediția cu numărul 21 a acestui prestigios eveniment

CEO Conference – Shaping the Future, cel mai important eveniment dedicat liderilor de afaceri, directorilor executivi, membrilor consiliilor de administrație, investitorilor și antreprenorilor va avea loc pe 22 noiembrie 2023, la hotelul Radisson Blu din Cluj-Napoca.

Ajunsă la ediția cu numărul 21, conferința considerată cea mai relevantă pentru segmentul de top management al companiilor mari, își va axa dezbaterile pe realizarea radiografiei mediului economic românesc din anul 2023, precum și pe identificarea perspectivelor anului 2024.

Pornind de la tema principală a conferinței care este Mastering the New Reality vor fi discutate și provocările cu care se confruntă companiile din România în actualul climat economic, social, tehnologic și legislativ.

Cei mai importanți lideri de business din Transilvania vor participa la ediția cu numărul 21 a acestui prestigios eveniment 2Liderii invitați să vorbească la conferință vor discuta despre modul în care companiile pe care le conduc își vor calibra planurile de afaceri pentru anul 2024, în contextul modificărilor aduse legislației fiscale și a transformărilor accelerate determinate de tehnologie și de cerințele de sustenabilitate.

Programul evenimentului

Evenimentul CEO Conference – Shaping the Future va include două paneluri de discuție, în care speakerii vor aborda problemele cheie cu care se confruntă companiile în această perioadă.

09:00-11:00 PANEL: GESTIONAREA NOII REALITĂȚI – OPORTUNITĂȚI ȘI PROVOCĂRI ÎN PERMACRIZĂ

Dintre temele abordate:

 • Analiza anului 2023 și prognoze pentru 2024: Acțiuni în contextul incertitudinilor economice.
 • Noile reglementări fiscale: Ce trebuie să facă liderii companiilor pentru a gestiona impactul asupra afacerii?
 • Cum va arăta mediul economic transformat de permacriză?
 • Sustenabilitate, productivitate și reziliență: Consolidarea operațiunilor și strategiilor de investiții pentru a răspunde cerințelor ESG.
 • Cum să atragi, să integrezi și să motivezi anagajatii din diverse generații pentru reziliența afacerii?
 • Cultura organizațională: Promovarea inovației și intrapreneurship-ului.

11:00-11:30 Pauză de cafea

11:30-13:30 PANEL: SUSTENABILITATE ȘI TRANSFORMARE

 • Cum va transforma Inteligența Artificială domenii precum Producție, Retail, Automotive, IT&C, Sănătate, Finanțe, Servicii?
 • Evitarea capcanelor din procesul transformării digitale: Adoptarea pașilor corecți și urmarea celor mai bune practici pentru succes.
 • Cum se construiesc ecosisteme de afaceri sustenabile și reziliente?
 • Inovarea și crearea de noi modele de afaceri prin valorificarea 5G și IoT.
 • Încorporarea tehnologiei în produse și servicii: Cum facem diferența într-un mod inteligent?
 • Menținerea unei legături strânse cu clienții: Abordări inovatoare în atragerea, reținerea și implicarea clienților.

13:30-14:30 Pauză de prânz

Lideri ai unor companii importante din România sunt vorbitori la cea de-a 21-a ediție a CEO Conference:

 • Florin Popa – Director, Orange Business România
 • Aurel Bernat – Executive Director Financial Institutions and Investor Relations, Banca Transilvania
 • Florin Frunză – Chief Executive Office, MET Romania Energy
 • Gabriel Biriș – Co-Managing Partner, Biriș Goran SPARL
 • Anda Marian – Head of Organizational Strategy, KornFerry EMEA
 • Gabriel Pavel – Regional Director, Balkans, Hungary, Czech & Slovakia, FUJITSU
 • Alin Ioaneș – Chief Executive Officer, ROMBAT
 • Noemi Karacsonyi – Chief Executive Officer, SIMACEK Facility Services

Moderatorul conferinței va fi Marius Perșinaru, CEO, Antreprenor și Consultant Organizațional Strategic cu o experiență considerabilă în conducerea unor companii multinaționale, în România și în regiune.

„Credem că și de această dată conferința va oferi informații valoroase și soluții practice pentru a ajuta liderii companiilor să gestioneze cu succes provocările generate de mediul de afaceri în continuă schimbare”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro și Kompass România, organizatorul evenimentului.

Participarea la CEO Conference este o oportunitate pentru directorii generali și ceilalți membrii din conducerea companiilor. Aceștia vor putea face schimb de idei, împărtăși cele mai bune practici și asculta vorbitori cu experiență în conducerea unor companii de succes. Conferința le va oferi participanților oportunitatea de a relaționa cu alți lideri de business și pentru a obține informații despre cele mai recente tendințe și evoluții din diverse industrii.

Doingbusiness.ro susține organizațiile care au grijă de oameni, de comunitățile locale și care au dezvoltat proiecte cu impact. Astfel ne bucurăm ca, împreună cu partenerii și participanții la evenimente să promovăm și să susținem cauzele unor organizații care au nevoie de suport: Ajungem mari, UIPath Foundation, Hospice Casa Speranței.

Conferința CEO Conference – Shaping the Future este dedicată exclusiv top executivilor, lideri ai marilor companii din România.

Înregistrările la eveniment sunt deschise și se pot face online la: www.ceoconference.ro.

Alăturați-vă conversației de pe rețelele sociale folosind următoarele hashtag-uri: #CEOConference2023, #Innovation, #Transformation, #EmergingTechnologies. #MasteringTheNewReality


Comunicat de presă

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.