Centru de colectare IKEA | Când și unde se va deschide la noi

de | | < 1 Minute

Un centru de colectare IKEA se va deschide la noi în curând

Potrivit Transilvania Reporter, se va deschide un centru de colectare IKEA în Cluj-Napoca, precum și un serviciu separat pentru planificarea bucătăriei. Prin acesta, clienții vor beneficia de un centru de unde pot să își ridice comenzile plasate online. Acesta va fi al treilea astfel de centru construit în țară, după cel din Brașov și cel din Timișoara. Primele două s-au deschis anul trecut, în luna iulie, iar în câteva săptămâni urmează să fie deschis și cel din Cluj-Napoca, mai exact în Florești. Acest centru de colectare va fi construit pe o suprafață de 520 de metri pătrați și va fi deschis de luni până vineri, între orele 10:00 – 19:00.

Totodată, pe lângă acest centru de colectare IKEA nou, compania aduce în Cluj-Napoca și un serviciu de planificare a bucătăriilor. Aici, clienții vor avea parte de asistență în alegerea mobilei potrivite pentru bucătărie oferită de experții companiei. Astfel, alegerea mobilei ideale va fi mult mai ușoară și mai convenabilă. Serviciul de planificare va fi deschis concomitent cu centrul de colectare.

De asemenea, având în vedere că se deschide un centru nou, se fac și angajări noi. Astfel, sunt deschise poziții de lucrători comerciali, team leaderi și consultanți vânzări. Echipa IKEA se mărește, iar în curând vom avea un centru de colectare și noi la Cluj, în Florești. Așadar, producătorul suedez de mobilă foarte apreciat și așteptat ajunge și la Cluj-Napoca. Totodată, compania a anunțat în trecut faptul că își propune să ajungă la cel puțin nouă magazine deschise în România. Drept urmare, putem să ne așteptăm mai mult de la IKEA în Cluj-Napoca în viitor.