Central Park Wine Festival își deschide porțile! Află programul pe următoarele 4 zile

de | | 3 Minute

Central Park Wine Festival își deschide porțile! Află ce poți să faci în Parcul Central în următoarele patru zile

Central Park Wine Festival începe azi! Porțile celui mai mare festival în aer liber dedicat vinului, gastronomiei, muzicii și culturii se deschid în această dupa masa pentru toți iubitorii de distracție și relaxare, pentru pasionații de vin, dar și pentru cei care doresc să afle secretele acestei licori magice. Timp de patru zile (29 august – 1 septembrie) Parcul Central din Cluj-Napoca se va transforma într-o hartă a vinului, o oază de liniște și de bun-gust. Organizatorii au pregătit activități pentru toată familia, astfel încât participanții să se bucure de ultimele zile de vară în prezența celor dragi.

Zeci de crame, mii de etichete de vin

A doua ediție a Central Park Wine Festival reunește în Parcul Central din Cluj-Napoca, peste patru mii de etichete de vin pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Vinurile românești din Banat, Crișana, Maramureș, Moldova, Dobrogea, Muntenia și Transilvania construiesc un drum al vinului alături de crame din Republica Moldova, Italia, Franța, Grecia, Bulgaria, Turcia și multe altele. Vinuri cu tradiție, dar și vinuri noi vor fi prezentate de expozanți din toată lumea într-o locație iubită atât de clujeni, cât și de turiști – Parcul Central din Cluj-Napoca.

Gourmet edition, live cooking shows

Laura Cosoi, chef Nicolai Tand, Paul Siserman The Inkchef și Big Boletus vor face show în Parcul Central din Cluj-Napoca. Vedetele vor găti pentru public și vor împărtăși din secretele lor tuturor celor prezenți. În parc vor fi zeci de foodtruckuri cu mâncăruri delicioase, perfecte pentru a fi savurate alături de vinuri de cea mai bună calitate, românești sau internaționale.

Central Park Wine Festival își deschide porțile

Activități pentru toată familia

Organizatorii s-au gândit la toată lumea, atât la cei mici, cât și la cei mai mari. În toate cele patru zile veți putea veni împreună cu familia. Copiii se pot juca în zona special amenajată pentru ei, în timp ce adulții savurează un pahar de vin sau iau parte la showurile de live cooking, la proiecțiile de film sau la concerte.


Muzica nu va lipsi la acest festival, scena fiind unul dintre principalele puncte de atracție. În fiecare seară vor fi concerte live, iar după-masa sunt pregătite activități pe esplanada Centrului de Cultură Urbană Casino: concert de pian, tango&milonga și workshop de swing.

Central Park Wine Festival își deschide porțile

Central Park Wine Festival 2019 este o întreagă poveste creată în jurul locației superbe alese de organizatori, dar și în jurul culturii vinului. Fiecare element din acest festival se leagă strâns de istoria vinului și de tot ceea ce implică această băutură care nu a lipsit niciodată de pe mesele celor mai importanți oameni ai lumii. Relaxarea, buna dispoziție, momentele frumoase sunt principalele motive pentru care organizatorii vă invită în perioada 29 august – 1 septembrie în Parcul Central din Cluj-Napoca.

***
Comunicat de presă