Cele mai confortabile sandale pentru femei – 5 modele pe care le vei iubi

de | | 3 Minute

Cele mai confortabile sandale pentru femei – 5 modele pe care le vei iubi

Diversificarea ținutelor de vară devine mai ușoară atunci când dețineți o pereche versatilă de sandale. Deoarece oferă confort, sunt elegante, stilate și cât se poate de versatile, majoritatea femeilor dețin cel puțin o pereche de sandale damă fără toc. Pot fi purtate la pantaloni scurți, la fuste maxi, la rochii, dar și la blugi sau pantaloni cargo. Iată cinci modele de sandale fără toc care completează excelent ținutele confortabile de vară:

Sandale elegante cu barete subțiri și sandale cu barete împletite

Fabricate din piele naturală sau din piele ecologică, o pereche de sandale elegante cu barete subțiri reprezintă alegerea perfectă pentru o varietate de ținute de vară. Pot fi purtate la rochii scurte sau midi, la rochii lungi cu croiala lejeră, dar și la fuste maxi. Sandalele cu barete subțiri din piele naturală sunt foarte potrivite și pentru pantalonii chino sau pantalonii croiți. Puteți opta pentru o pereche de sandale damă fără toc în nuanțe neutre sau puteți alege o pereche de sandale în nuanțe vibrante.

O pereche de sandale roșii poate fi oricând purtată cu blugii preferați și un top în dungi, obținând astfel o ținută sofisticată, inspirată de moda Parisului. Sandalele romane sau cu barete împletite se numără printre  preferatele femeilor, tocmai datorită design-ului simplu, dar sofisticat. Cu o pereche de sandale cu barete împletite veți obține o ținută feminină, fără să depuneți niciun efort. Aceste sandale sunt cel mai potrivite la fuste maxi și rochii lungi. Totuși, le puteți purta și la pantaloni culotte sau blugi wide leg, având grijă să optați pentru un top simplu pentru partea superioară.

Cele mai confortabile sandale pentru femei – 5 modele pe care le vei iubi (1)

Sandale ortopedice pentru confort sporit 

Dacă prioritizați confortul atunci când temperaturile sunt foarte ridicate, atunci aveți nevoie de o pereche de sandale cu talpă ortopedică, cusături durabile și design minimalist. Le puteți purta la o varietate de piese vestimentare, inclusiv blugi, fuste din denim și fuste maxi. Sandalele cu talpă ortopedică sunt cel mai recomandate pentru ținutele vestimentare casual, pentru îmbrăcămintea din denim și pentru piesele vestimentare maxi. Oferă confort sporit, libertate de mișcare și o stare de bine. În schimb, nu se potrivesc cu pantalonii scurți, cu fustele din materiale fine sau cu piesele vestimentare elegante.

Sandale în nuanțe metalice

O tendință care nu va dispărea prea curând este aceea a nuanțelor metalice. Cu o pereche de sandale în nuanțe metalice, puteți fi sigură că veți obține ținute vestimentare grozave. Nu trebuie să vă rezumați doar la auriu și argintiu, ci puteți opta pentru sandale în nuanțe plăcute de roz sau mov metalic. Asigurați-vă că ținuta vestimentară este alcătuită din piese simple pentru a obține astfel un outfit echilibrat.

Sandalele în nuanțe metalice sunt excelente pentru evenimentele de seară. Le puteți purta la rochii lungi, la fuste maxi, la blugi skinny, dar și la pantaloni cargo. Sandalele aurii sau argintii pot fi purtate și în timpul zilei, dacă doriți să oferiți o notă glamour unei ținute simple. Se vor potrivi minunat la o pereche de blugi albaștri și o cămașă albă clasică.

Sandale cu ornamente decorative

În cele din urmă, dacă apreciați detaliile feminine și sclipitoare, atunci o pereche de sandale cu ornamente decorative reprezintă alegerea grozavă pentru diversificarea ținutelor de vară. Sunt excelente mai ales pentru ținutele de seară. Ornamentele decorative pot include detalii metalice, ținte, capse, sclipici, paiete sau ciucuri. Dacă preferați ținutele simple, dar sofisticate, cu o ușoară notă de eleganță și feminitate, atunci aveți nevoie de o pereche de sandale cu ornamente decorative.