Cel mai nou hotel de 5 stele din Transilvania la Cluj: Hotel Platinia*****

de | | 3 Minute

Cel mai nou hotel de 5 stele din Transilvania la Cluj: Hotel Platinia*****

Hotel Platinia Luxury Suites reprezintă un suflu nou și impresionant adus lumii hoteliere din Transilvania și chiar din România. Ceea ce au realizat inițiatorii și managerii acestui proiect imobiliar merită toată aprecierea, îndeosebi pentru modul în care au decis să investească în calitate și rafinament, toate duse la un nivel superior.

Hotel Platinia***** este parte integrantă a primului proiect imobiliar cu funcțiuni mixte din Cluj-Napoca: Platinia Shopping Center & Hotel. Proiectul inovativ îmbină armonios trei tipuri de funcționalități, pe care le reunește: rezidențial, comercial și hotelier.

Un concept unic în Transilvania

Hotelul Platinia este unul full-service, cu un total de 121 apartamente. Oaspeții hotelului pot alege între cinci tipuri de apartamente, realizate în spiritul unui design contemporan, cu discrete note industriale, care îmbină într-o manieră aparte materiale de calitate și finisaje valoroase cu frumusețea brută a betonului aparent. Suprafețele de cazare sunt mai mult decât generoase, pornind de la 55 mp până la 320 mp în Penthouse-ul de la etajul al unsprezecelea.

Fiecare tip de apartament beneficiază de dotări și facilități de tip luxury, cu accent pe confortul dedicat zonei de dormit, precum și un birou de lucru accesorizat complet, amplasat în zona de living. În același timp, spațiile de cazare dispun de balcon sau terasă proprie, foarte apreciate de oaspeții fumători, dar și de cei nefumători.

Toate apartamentele sunt gândite să asigure un confort deosebit în utilizarea acestora pentru funcțiuni de hotel, dar totodată sunt adaptate funcțiunii de birou, zona de dormit fiind complet separată de zona de lucru.

Un spațiu de vis: Penthouse Hotel Platinia

Penthouse-ul de la ultimul nivel al Hotelului Platinia***** este conceput astfel încât să ofere o experiență autentică a luxului. Dotat cu terasă panoramică cu view 360 de grade, 2 dormitoare spațioase, 3 băi cu steam shower, jacuzzi, cadă, duș, zonă de birou, living spațios și cu o înălțime a plafonului de 3.7 metri, penthouse-ul este unic în Transilvania. Ca un detaliu important, în Penthouse puteți găsi o colecție absolut fascinantă de tablouri de pictură contemporană. De altfel, holurile hotelului sunt și ele impregnate cu artă, proprietarii investind în reproducerea unor opere importante de artă

Toți oaspeții de la Hotel Platinia***** pot beneficia de: welcome corner cu cafea și răcoritoare în lobby, complimentary package în apartament, serviciu concierge, mic dejun, room service, acces la sala de fitness, saună, wireless gratuit, servicii de curățătorie și spălătorie.

La Hotel Platinia***** găsiți un centru de conferințe modern cu 3 săli multifuncționale și două restaurante a la carte: restaurantul Amagusto, cu specific italian și restaurantul Sakura, cu specific asiatic. Oaspeților cu autoturisme li se asigură acces în parcarea subterană, securizată cu control acces și supravegheată video.

Valoarea totală a investiției în Hotel Platinia se ridică undeva la 19 milioane de euro, iar investiția în Platinia Shopping Center & Hotel ajunge la 40 milioane de euro.

„Hotel Platinia introduce elemente unice pe piața hotelieră din Transilvania, deosebindu-se de alte hoteluri prin suprafața generoasă a spațiilor de cazare, facilitățile și dotările din categoria luxury respectiv serviciile personalizate, menite să stabilească un nou standard de ospitalitate, atât pentru clienții de business cât și pentru cei de leisure sau tranzit.

Mai mult, prin conectarea directă la Platinia Shopping Center, oaspeții hotelului beneficiază de o experiență hotelieră memorabilă, având acces la o gamă diversificată de servicii și produse (fashion, beauty, book store, ATM, servicii bancare, farmacie, supermarket, telefonie, agenție de turism, flower shop, restaurante a la carte, cafenele și casino).” – a declarat Cosmin Sîndean, CEO Hotel Platinia & Platinia Shopping Center.