Cel mai mare eveniment LEGO® NINJAGO™ la VIVO! Cluj-Napoca

de | | 3 Minute

Cel mai mare eveniment LEGO® NINJAGO™ la VIVO! Cluj-Napoca

În acest weekend cei mici sunt aşteptaţi la VIVO! Cluj-Napoca să participe la cel mai mare eveniment LEGO® NINJAGO™. Copiii vor avea de trecut mai multe misiuni şi vor fi răsplătiți pentru eforturile lor deosebite.

LEGO® și centrul comercial VIVO! Cluj-Napoca îi invită pe copii la cel mai mare eveniment de construcție LEGO® al anului: LEGO® NINJAGO™!

Misiunile din cadrul evenimentului îi vor ajuta pe cei mici să-şi descopere talentul de NINJA. Copiii se vor întrece în cadrul a 5 misiuni LEGO® NINJAGO™, vor putea câştiga premii la fiecare oră, iar la finalul misiunilor vor avea propria lor mini-figurină NINJA.

– MISIUNEA 1 : Construcția contratimp Construieşte cel mai rapid reptila! Primii 3 copii care finalizează construcția vor avansa la următoarea misiune.

– MISIUNEA 2 : Demonstrează-ţi îndemânarea! Condu inelul până la final fără să atingi cablul.

–  MISIUNEA 3 : Dovedește-ți simțurile! Încearcă să ghiceşti ce armă se află în fiecare spațiu, fără să te uiți. Îți poți da seama cărui personaj ninja îi aparține?

–  MISIUNEA 4 : Ajută la construcția mozaicului! Ia cu tine cât mai multe cărămizi (cel puţin 5) și găsește-le locul potrivit pe mozaic!

– MISIUNEA 5 : Construiește un vehicul potrivit pentru un NINJA! Orice ninja are nevoie de un vehicul pe măsură. Dovedește-ți creativitatea și iscusința pentru a construi un super vehicul NINJA. Expune-ți construcția în zona specială și participă la tombolă.

Evenimentul se va desfăşura în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații din incinta centrului comercial, după următorul program:

22 septembrie, orele 16:00 – 20:00 23-24 septembrie, orele 12:00 – 20:00

Fiecare copil poate fi un adevărat NINJA, cu un pic de antrenament!

Despre LEGO® Group LEGO Group este o companie privată, proprietate de familie, cu sediul în Billund, Danemarca. Bazându-se pe emblematica cărămidă LEGO®, The LEGO Group este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de jucării. Călăuzită de motto-ul: „Doar cel mai bun este suficient de bun”, compania este angajată să ajute dezvoltarea copiilor și are drept obiectiv să inspire și să dezvolte constructorii de mâine prin joacă și învăţare creativă. Produsele LEGO sunt vândute în întreaga lume și pot fi explorate virtual la www.LEGO.com. Evenimentele de construcție reprezintă o pârghie pentru realizarea misiunii de a inspira și dezvolta constructorii de mâine. În cadrul evenimentelor, copiii sunt încurajați să construiască creativ, să facă echipă cu alți copii, să-și folosească imaginația și să se mândrească cu creațiile lor.

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,0 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 230 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.