Cel mai mare eveniment LEGO® al anului la Polus Center

de | | < 1 Minute

Cel mai mare eveniment LEGO® al anului la Polus Center

Polus Center Cluj împreună cu LEGO® România îi așteaptă weekendul acesta pe cei mici să ia parte la evenimentul LEGO® Ninjago. Copiii vor intra în lumea minunată LEGO® și vor avea ocazia să demonstreaze că sunt adevărați ninja.
Am aflat că există luptători ninja printre noi și am pornit în căutarea lor. Așadar, în weekendul 23-24 mai, îi așteptăm pe toți prichindeii, să ne demonstreaze că sunt adevărați ninja, la cel mai mare eveniment de construcție LEGO® al anului: LEGO® Ninjago. Copiii vor avea parte de o mulțime de activități distractive, concursuri cu premii și multe suprize.
Evenimentul va avea loc în piațeta Matei Corvin, lânga Biroul de Informații din incinta centrului comercial, între orele 12.00 la 20.00.
Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.