Cel mai îndrăgit turneu al Larei Fabian ajunge la Cluj

de | | 2 Minute

Camouflage e cel mai nou și cel mai îndrăgit turneu al Larei Fabian

“Sunt și eu un fel de cameleon, mă reprezintă foarte mult aceasta piesă, de fapt tot acest turneu. Să lucrez la acest album a fost amuzant, adevărat, onest, simplu și foarte pozitiv ca energie, a fost un lucru extraordinar de făcut”, spune Lara.

Cel mai mult dintre piesele de pe album îi place chiar Camouflage, pentru că e o melodie profundă.

„E clar piesa mea preferată, pentru că – vorbește despre introspecție, sinceritate, îmi place tot, muzica, orchestrația, aranjamentul, semnificația adâncă a versurilor”

Iubirea pentru public, ca motivație

Motivația Larei atât pe scenă, cât și în viața reală e IUBIREA, iubirea pentru public, pentru fetița și soțul ei.

„Motivația mea e iubirea pe care o am pentru publicul meu și iubirea pe care publicul meu o are pentru mine. Încerc să iau totul cu multă simplitate, fiecare zi. Am un bărbat grozav, care are grijă foarte mare de fetița noastră și care e cel mai bun lucru din viața mea, cel mai bun sprijin pe care mi l-aș putea imagina vreodată”.

Iubirea ei e cu adevărat împărtășită de public, care, la fiecare concert al Larei, cântă înaintea ei cea mai frumoasă declarație de dragoste a tuturor timpurilor, JE T’AIME.

„E probabil unul dintre cele mai urmărite cântece ale mele de pe Youtube, deoarece, cred, declanșează în oameni acea senzație de unitate, de apartenență unul la altul”

A mai fost în România de trei ori până acum și spune că de fiecare dată s-a simțit minunat, copleșită de căldura, bunătatea, înțelegerea cu care a fost întâmpinată.

„A fost cu adevarat uimitor!”, spune Lara Fabian.

cel mai indragit turneu lara fabian 2

Lara Fabian revine, după doi ani, la Cluj-Napoca, pe 29 martie 2018, în cadrul turneului internațional de promovare a noului său album, Camouflage. Lara a început “Camouflage World Tour” pe 2 februarie 2018, în Statele Unite. În total, va susține 40 de concerte, dintre care două în România, iar ultimul va fi la Paris (Zenith), în iunie. Detalii aici: Lara Fabian revine la Cluj după doi ani, la sfârșitul lunii martie

Important: Biletele pentru concertul Larei Fabian NU sunt puse în vânzare și la Sala Polivalentă, ci numai pe eventim.ro și în rețeaua Eventim din Cluj: librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Germanos, Carrefour Voiaj, benzinăriile OMV, în toate Orange shops, Vodafone stores și la reprezentanțele Vodafone.