Cel mai frumos ou încondeiat şi un eveniment special LEGO® în weekend la VIVO! Cluj-Napoca

de | | 3 Minute

Cel mai frumos ou încondeiat şi un eveniment special LEGO® în weekend la VIVO! Cluj-Napoca

Weekendul acesta, cei mici vor avea parte de un week-end special la VIVO! Cluj-Napoca. Copiii sunt invitaţi să îşi pună la încercare creativitatea la cea de-a 8-a ediţie a evenimentului „Cel mai frumos ou încondeiat”. Mai mult, în aşteptarea iepuraşului, Magazinul Certificat LEGO® a pregătit, tot în acest weekend, un eveniment special cu tematică de Paşte.

Fundaţia Părinţi din România, filiala Părinţi Clujeni împreună cu VIVO! Cluj Napoca îi invită pe toţi părinţii, copiii şi bunicii să participe la evenimentul „Cel mai frumos ou încondeiat”.

Evenimentul ce a ajuns la ediţia a VIII-a, se va desfăşura în zona de food court din incinta centrului comercial, după următorul program:

Sâmbătă, 8 aprilie 10:00-20:00 – Ouă încondeiate după tehnica specifică din Cluj – String Art – decoraţiuni de Paşti – Asociaţia Firul Ariadnei – Pictură pe faţă – Adrian Barbu 17:00- 18:00 – Mini spectacol Balet, Dansuri şi Taekwon-do cu Caravana Veseliei

Duminică, 9 aprilie 10:00-18:00 – Ouă încondeiate după tehnica specifică din Cluj – String Art – decoraţiuni de Paşti – Asociaţia Firul Ariadnei – Pictură pe faţă – Adrian Barbu 18:00-19:00 – Premierea câştigătorilor.

Tot în acest weekend, Magazinul Certificat LEGO® îi aşteaptă pe cei mici la un eveniment special de construcţie, cu tematica Sărbătorilor Pascale. Acesta se va desfăşura în 8 şi 9 aprilie 2017, între orele 12:00-20:00, în Piaţeta Matei Corvin din VIVO! Cluj-Napoca, lângă Biroul de Informaţii.

Cel mai frumos ou încondeiat şi un eveniment special LEGO® în weekend la VIVO! Cluj-Napoca

 

Copiii cu vârsta începând de la 4 ani sunt invitaţi să decoreze un imens ou LEGO® şi să creeze decoraţiuni de Paşte din cărămizi LEGO®. Folosind îndrăgitele piese LEGO®, micuţii se vor distra de minune ”încondeind” ouă de Paşte, construind iepuraşi sau puişori de găină. Participarea la eveniment este gratuită.

Cel mai frumos ou încondeiat şi un eveniment special LEGO® în weekend la VIVO! Cluj-Napoca

 

Magazinul Certificat LEGO® este conceput astfel încât să ofere o experienţă completă axată pe interacţiunea directă cu brandul LEGO. În cadrul magazinului este amenajat un spaţiu de joacă unde copiii pot experimenta la faţa locului joaca cu piese LEGO® şi LEGO® DUPLO®.

Cel mai frumos ou încondeiat şi un eveniment special LEGO® în weekend la VIVO! Cluj-Napoca

Cei care preferă să realizeze creaţii proprii au la dispoziţie peretele „Pick-aBrick”, ce conţine o sortimentaţie variată de piese individuale. Şi pentru că mini-figurinele LEGO® sunt cele care însufleţesc orice construcţie, din magazin nu poate lipsi zona unde fiecare poate combina o varietate de componente pentru a crea o mini-figurină proprie, având posibilitatea de a o cumpără la final.

Cel mai frumos ou încondeiat şi un eveniment special LEGO® în weekend la VIVO! Cluj-Napoca

Oferta de seturi şi piese LEGO® este completată de o varietate mare de cutii de depozitare în formă de cărămizi LEGO® şi o de serie de obiecte personalizate cu logo-ul cunoscutului brand: brelocuri, carneţele, magneţi, lanterne, sticle pentru apă. Magazinul Certificat LEGO din VIVO! Cluj-Napoca este deţinut de partenerul LEGO România – Brick Depot SRL. Acesta mai deţine două Magazine Cerificate LEGO® în Bucureşti şi unul în Braşov.

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 350 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.

Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

Despre CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

Imagini: vivo-shopping.com.