Cea de-a treia editie a școlii de improvizație ,,ACTitudine” a ajuns la final…

de | | < 1 Minute

Cea de-a treia editie a școlii de improvizație ,,ACTitudine” a ajuns la final…

 

În perioada 15 Martie-16 Iunie 2015 a avut loc la Cluj cea de-a 3-a ediție a programului ,,coala de improvizație Actitudine”..ACTitudine este un program complex de dezvoltare prin teatru de improvizație organizat de către Education Studio, prima asociație de tineret din Cluj-Napoca al cărei misiune este dezvoltarea potențialului inovator al tinerilor prin metode de educație inspirate din artă .
Programul s-a desfășurat pe parcursul a trei luni și a constat în 12 ateliere ,întâlniri cu invitați speciali actori , sesiuni de team-building si doua spectacole .Participanții acestei ediții au fost studenți și tineri profesioniști cu vârste cuprinse între 18 si 30 de ani.
Încă de la primul atelier, participanții din cele doua grupe și-au antrenat intens abilitățile de public speaking ,spontaneitatea ,creativitatea și capacitatea de a lucra in echipă . La sfârșitul programului aceștia și-au îmbunătățit semnificativ abilitățile de public speaking ,au învățat să iasă ușor din zona de confort ,să ia detașat decizii în situații neprevăzute și să găsească soluții creative la probleme.
Programul s-a finalizat cu două spectacole în cadrul cărora noii artisti au realizat mai multe probe de teatru de improvizație pentru publicul clujean .
Education Studio mulțumește tuturor partenerilor săi pentru sprijinul oferit în realizarea cu succes a acestui program și vă așteptăm cu drag la următoarea editie !
Mai multe imagini și detalii legate de ,,Școala ACTitudine” puteti gasi la adresa:
http://educationstudio.ro/acasa/ sau https://www.facebook.com/educationstudiocluj?fref=ts