Ce trebuie sa stii despre Room Escape?

de | | 2 Minute

Momentan, in tara noastra exista 82 de jocuri de evadare, iar numarul este in continua crestere, semn ca devine incet metoda preferata de petrecere a timpului liber pentru majoritatea romanilor.

Pentru ca este o activitate mai noua, iata ce trebuie sa stii inainte sa rezervi un loc pentru echipa ta :

  1. Un joc de evadare este o activitate de echipa in care esti inchis, impreuna cu prietenii tai, intr-un spatiu special creat timp de 60 de minute. Odata inchisi in joc, trebuie sa cautati indicii si obiecte care va pot ajuta.
  2. Apoi trebuie sa colaborati pentru a rezolva o serie de puzzle-uri care va vor permite sa evadati.
  3. Nu e nimic periculos. Sunteti supravegheati constant de un game-master care se asigura ca totul merge bine , ghidandu-va spre o solutie cand aveti nevoie de putina inspiratie.
  4. Echipa conteaza! Cu o echipa buna cresc sansele sa evadezi in 60 de minute si, binenteles, e mult mai distractiv. Asa ca alege oamenii cu care poti comunica eficient si o sa te distrezi de minune
  5. Comunicarea e cam 50% din reusita. E bine sa iti asculti coechipierii, dar nu uita sa iti exprimi ideile. Degeaba stii solutia daca nu o spui si celorlalti . Daca ai ghinionul ca colegii tai sa nu te auda , pune ideea in aplicare singur, sa te convingi daca e sau nu solutia corecta.
  6. Atunci cand ai de rezolvat ceva, incearca intai solutiile mai simple si apoi pe cele mai complexe. E foarte usor sa cazi in capcana de a supra-analiza totul, dar de multe ori raspunsul cel mai practic e cel mai corect.
    Desi toata lumea reactioneaza diferit la presiunea timpului, e bine sa tii minte ca lucrurile se deschid folosind logica, nu trebuie fortate sau distruse
  7. Fie ca evadezi la timp sau nu, sarbatoreste experienta cu prietenii tai. V-ati distrat si asta e tot ce conteaza. In plus data viitoare va fi garantat mai usor.

Jocul pe care il recomandam in Cluj Napoca pentru o echipa incepatoare este The Lost Diamond. Nu este un joc usor, ci unul a carui logica este usor de urmarit, ceea ce il face perfect pentru prima experienta. Va asteptam sa incercati ceva nou la The Museum!

Mai multe informatii despre The Museum , puteti gasi pe site-ul oficial www.themuseum.ro, pe pagina de facebook facebook.com/TheMuseumEscape sau la numarul de telefon 0745 487 112.

the museum deschide o noua camera