Spune-ne părerea ta: ce te aștepți de la politicieni după alegeri?

de | | 2 Minute

Spune-ne părerea ta: ce te aștepți de la politicieni după alegeri? 

Îndemnul e unul simplu: mergi la vot.

E un drept, e al tău, exercită-l. Duminică, 11 decembrie 2016, vom putea să ne alegem reprezentanții în Senat și Camera Deputaților. Îi vom alege pe cei care ne vor reprezenta în următorii 4 ani. Vrei schimbări în bine? Prima responsabilitate de implicare civică îți revine ție, tu ești primul care trebuie să dovedești că îți pasă. Indiferența și pasivitatea nu pot duce decât la stagnare (în cazul fericit) sau la plutiri în neștire după val, când decid alții pentru tine. Din nou: exprimă-ți votul – indiferent care o fi acela!

Apoi, te invităm să-ți exprimi gândurile și așteptările.

Spune-ne părerea ta: ce te aștepți de la politicieni după alegeri ?

Suntem convinși că în rândul politicienilor aleși în urma votului de duminică vor exista și intenții bune, dar vrem să atragem atenția asupra unui aspect important. Pentru ca așteptările tale să fie îndeplinite, e important ca ele să fie făcute cunoscute. De multe ori, clasa politică pare-a fi „din alt film” decât cel al cetățeanului de rând. Oamenii aceștia ne reprezintă. Dar de unde știu ei ce vrem noi? 

Considerăm că momentan există o ruptură imensă între clasa politică și noi, cetățenii acestei țări, motiv pentru care există și această frustrare în rândul alegătorilor. În ultimii 26 de ani, am auzit multe idei din partea clasei politice, și bune, și rele. De câte ori am fi vrut să ne exprimăm părerile, însă nu am avut cum să o facem? Astfel, ne-am propus să-ți facem vocea auzită. Vocea clujenilor! 

Deoarece pe buletinul de vot NU poți să lași mesaje candidaților, Cluj.com va aduna toate comentariile* la acest articol (atât de pe site, cât și din rețelele de socializare), le vom tipări frumos și le vom duce la sediile fizice ale partidelor, după alegerile de duminică. Bineînțeles, acest lucru nu garantează că așteptările noastre vor fi și rezolvate, dar s-ar putea să ajungă la persoanele potrivite, care vor fi curioase și vor putea demara unele propuneri și idei. 

Așadar, spune-ne părerea ta într-un comentariu pe această pagină: ce te aștepți de la politicieni după alegeri? Spune-ne, iar noi vom transmite mesajele voastre acolo unde trebuie. 

*Avem rugămintea să folosiți un limbaj adecvat. Mesajele cu notă discriminatoare sau care conțin insulte sau adresări peiorative vizavi de o persoană sau un grup de persoane vor fi șterse și nu vor fi luate în considerare. Să ne exprimăm punctul de vedere în mod civilizat. 

*IMPORTANT: Cluj.com – Ghid Local este un proiect apolitic și nu reprezintă interesele sau punctul de vedere al niciunui partid politic.