Ce? să facem în Cluj…

de | | 2 Minute

Ce? să facem în Cluj…

Ne plac jocurile de idei și cuvinte. Ne place să descoperim localurile din Cluj, să le explorăm puțin tematica și atmosfera, iar centrul Clujului abundă de fel și fel de locuri, fiecare cu specificul său, cu tentațiile și micile sale secrete.

Luând-o la pas prin Piața Muzeului, de această dată, ne-am setat ca destinație finală un loc ce aduce un mare semn de întrebare. Ce?

Mereu populată și animată, mereu vizitată – fie și în trecere, Piața Muzeului a păstrat cu sine o atmosferă din timpuri de mult apuse. Dacă îți activezi instinctul de om curios, te poți simți ca un fel de Sherlock Holmes al Ardealului. Treci pe sub ganguri și intri în curțile interioare ale urbei, descoperind cine-știe-ce…

Mărturisim însă că pe lângă o oarecare curiozitate, pașii ni s-au îndreptat într-acolo și din cauza căldurii. Speram ca pe lângă misterele locului, să ne răcorim, să evadăm din luna lui Cuptor. Ce? Social Bar ne-a primit liniștit și înțelegător. Servești ceva rece, iar mintea-ți devine mai limpede, parcă. Privești în jur și observi indicii, căci Ce? a fost inspirat din vechile filme polițiste. Peretele negru și elementele sale de decor te duc cu gândul la acel panou pe care personajul-detectiv și-l făcea când conducea o investigație importantă. Aici, însă, dilemele sunt mai simple și simpatice 🙂

ce? sa facem in cluj social bar

Un loc plăcut, ușor misterios, cu o terasă îmbietoare în Piața Muzeului, Ce? Social Bar ne așteaptă să ne potolim curiozitățile și să ne relaxăm, fie că alegem unul dintre cocktailurile specifice, fie că optăm pentru un frappe.

Ce? să facem în Cluj: Ce? Social Bar!… 🙂

Piata Muzeului, nr. 5, Cluj-Napoca
Telefon: 0744 250 925
Email: [email protected]
Website: http://www.cecandunde.ro

ce? sa facem in cluj social bar