Ce poți face în săptămâna 5-11 aprilie în Cluj

de | | 2 Minute

Ce poți face în săptămâna 5-11 aprilie în Cluj.

Cluj.com te invită la câteva dintre cele mai frumoase evenimente care vor avea loc săptămâna 5-11 aprilie în Cluj.

ClujShorts 2016

Marți, 5 aprilie, de invităm la Festivalul ClujShorts. Acest eveniment are loc pe parcursul întregii săptămâni, 4-10 aprilie, la Cinema Victoria. Peste 180 de filme de scurt metraj veți putea viziona în cadrul acestui festival.

JobShop

Miercuri, 6 aprilie, îți arătăm ce joburi mai sunt căutate în Românie. După Târgul de Cariere care a avut loc săptămâna trecută, JobShop vine în întâmpinarea celor care își caută un nou loc de muncă. Evenimentul, care va desfășura în perioada 3-7 aprilie, la Casa de Cultură a Studenților, este unul din cele mai importante de pe piața forței de muncă, reunind cele mai mari companii angajatoare din domeniile tehnice.

Concert Antract

Joi, 7 aprilie, de la ora 22:00, la Euphoria Music Hall, te invităm la concertul Antract. Trupa Antract, fondată în anul 1984, este cunoscută mai ales pentru melodiile „Taci, mă femeie!”, „Ești frumoasă” și „Cârciumăreasă”.

Concert Arcus Trio la Cluj

Vineri, 8 aprilie, de la ora 20:00, te invităm la Muzeul Etnografic al Transilvaniei pentru a asculta concertul formației Arcus Trio. ARCUS TRIO, revelația jazzistică a acestui an, cântă pentru prima dată la Cluj pe 8 aprilie. Biletele costă 30 de lei şi pot fi cumpărate de la Muzeul Etnografic al Transilvaniei (Strada Memorandumului nr. 21) și de la Librăria Bookstory (Bulevardul Eroilor nr. 6-8).

Transilvania Drag Race

Pe pasionații de adrenalină îi invităm, sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 8:00, la Transilvania Drag Race. Evenimentul va avea loc, ca și în anii trecuți, pe Autostrada A3, la ieșirea spre Câmpia Turzii.

Maratonul Internațional AROBS

Duminică dimineața, 10 aprilie, de la ora 9:15, te așteptăm la o alergare de weekend în cadrul Maratonului Internațional AROBS. Evenimentul are ca punct de plecare și sosire pe pista de atletism de pe Cluj Arena.

Universitatea Alexandrion Cluj – HC Zalău

Luni, 11 aprilie, de la ora 17:00, te invităm la Sala Sporturilor „Horia Demian”, la meciul de handbal feminin dintre Universitatea Cluj și HC Zalău. Echipa antrenată de Carmen Amariei, Universitatea Cluj, va întâlni, în LNHF, echipa antreenată de fost ei profesor, Gheorghe Tadici. HC Zalău se află, în acest moment, cu două poziții în fața clujencelor dar are cu șapte puncte mai mult decât gazdele acestui meci.

Evenimente recomandate de Dan Porcuțan, redactor Cluj.com