Ce poți face în weekendul 18-20 martie în Cluj

de | | 2 Minute

Ce poți face în weekendul 18-20 martie în Cluj.

Cluj.com te invită la câteva dintre cele mai frumoase evenimente care vor avea loc în weekendul 18-20 martie în Cluj.

Concert simfonic

Vineri, 18 martie, de la ora 19:00, te invităm la concertul simfonic susţinut de Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania”, sub bagheta dirijorului David Crescenzi. Biletele se pot cumpăra de la Agenţia de Bilete a Filarmonicii (Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3, la parter în incinta Casei de Cultură a Studenţilor, conform programului sau cu o oră înainte de concert, direct de la locaţia acestuia. Prețul biletelor este de 20 lei preţ întreg sau 10 lei preţ redus pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Dan Byron & The Glass Fish

Tot vineri îți recomandăm, de la ora 21:00, concertul Dan Byron & The Glass Fish, care va avea loc la Urania Palace, str. Horea, nr. 4. Prețul unui bilet este de 20 lei, pe care îl poți achiziționa la fața locului.

Mai multe evenimente de vineri.

Romanian Rubik Open 2016

Pasionaţii cubului Rubik îşi dau întâlnire în perioada 19-20 martie, la Polus Center unde va avea loc cea de-a 6-a ediţie a Romanian Rubik Open. Ziua de sâmbată, va fi dedicată formelor mai ciudate ale celebrului puzzle, iar duminică va fi ziua cea mai importantă, unde vom vedea rezolvări rapide ale cubului Rubik, cu o singură mână sau cu ochii închişi. Evenimentul se va desfăşura între orele 10:00-17:00, în piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informații.

Earth Hour

UN Youth Association of Romania – Cluj Branch sărbătorește, sâmbătă, 19 martie 2016, de la ora 20:30, în Piața Unirii, într-un mod special și anul acesta Earth Hour. Iluminatul public va fi întrerupt pentru zona în care se va desfășura evenimentul, timp în care Spirit Flames vor oferi o reprezentație de jonglerie cu focul.

Mai multe evenimente de sâmbătă.

Amadeus

Duminică, 20 martie, de la ora 18:30, îți recomandăm spectacolul „Amadeus” de la Opera Națională Română din Cluj-Napoca. Evenimentul aduce pe scena clujeană un spectacol plin de umor și dramatism, pe acordurile sublime ale muzicii lui Wolfgang Amadeus Mozart, într-o poveste desprinsă din saloanele aristocrației austriece, sub semnătura regizorului Sorin Misirianțu.

K1 GP Tracia 33

Pentru iubitorii sportului „sângeros”, vă recomandăm evenimentul de la Sala Polivalentă, K1 GP Tracia 33, care va avea loc de la ora 18:00. În mod particular, competiția de debut va avea și un superfight de box, pe durata a cinci reprize. Luptele sunt subordinate regulamentului K1/MMA și se desfășoară pe o durată de trei reprize a câte trei minute fiecare. Prețul biletelor este de 30, 50, 80 și 100 de lei, în funcție de categorie.

Mai multe evenimente de duminică.

Evenimente recomandate de Dan Porcuțan.