Ce poți face în săptămâna 29 martie – 4 aprilie în Cluj

de | | 2 Minute

Ce poți face în săptămâna 29 martie – 4 aprilie în Cluj.

Cluj.com te invită la câteva dintre cele mai frumoase evenimente care vor avea loc săptămâna 29 martie – 4 aprilie în Cluj.

Târgul de Cariere Cluj Global

Târgul de Cariere Global, eveniment adresat oportunităților din diverse domenii de activitate, are loc marți și miercuri, în 29 și 30 martie, la Sala Polivalentă din Cluj. În 31 martie și 1 aprilie va avea loc Târgul de Cariere în IT. Târgul de Cariere Global reunește 63 de companii și organizații din domenii diferite de activitate care sunt în căutare de angajați, interni sau stagiari.

Recital aniversar Ninuca Oşanu Pop

Academia de Muzică „Gheorghe Dima” vă invită la recitalul aniversar dedicat uneia dintre cele mai importante personalități ale artei interpretative şi pedagogiei pianistice clujene, doamna profesor universitar doctor Ninuca Oșanu Pop, care a împlinit anul acesta 75 de ani. Evenimentul va avea loc miercuri, 30 martie, începând cu ora 19:00, în Studioul de concerte al instituţiei, strada Ion I. C. Brătianu nr. 25.

Concert Frații Grime

Joi, 31 martie, de la ora 22:00, la Euphoria Music Hall, vă invităm la concertul fraților Grime, cum își spun ei. Este vorba de Vali Umbra și Power pe Vinil care și-au lansat cel mai proaspăt proiect de muzică de pe piața underground – Fratii Grime. Îi știți pe amândoi din trupa Subcarpați.

WineUp Fair in Transylvania, Second Edition

În perioada 1-3 aprilie, WineUp Fair in Transylvania transfomă Clujul în capitala vinului și a gastronomiei. Cel mai profesionist și elegant târg de vinuri din România își deschide porțile cu 22 de expozanți invitați la standurile WineUp special concepute, cu un program valoros și ofertant de masterclass-uri, cu o serie specială de evenimente de socializare marca WineUp In the City și cu o noutate importantă pentru această ediție: WineUp Official Selection.

Jazz in the Park Bogata Edition

Duminică, 3 aprilie, de la ora 12:00, te invităm la Bogata lui Snoop Dogg. Da, în județul Mureș, acolo unde Snoop Dogg și-a dat recent check-in (din greșeală). Pe tine te așteptăm pe bune, cu sau fără check-in. Maria Răducanu, Jazzybirds, Les Nuages și Danaga vor concerta la Bogata într-o ediție specială a festivalului.

ClujShorts 2016

Luni începe festivalul de scurt metraje, ClujShorts 2016, care are loc în perioada 4-10 aprilie, la Cinema Victoria, din Cluj-Napoca. Anul acesta puteți vedea comedii cu un umor fantastic, plin de subtilitate și absurd, drame cu personaje și povești incredibil de complex construite, animații ce acoperă paleta vizuală de la magic la grotesc, documentare ce nu doar documentează pasiv, ci se angajează critic și provoacă spectatorul la luare de poziție și experimentale ce creează o experiență cinematografică cu adevărat sinestezică.