Ce poți face în săptămâna 19-25 aprilie în Cluj

de | | 4 Minute

Ce poți face în săptămâna 19-25 aprilie în Cluj?

Cluj.com îți recomandă câteva dintre cele mai frumoase evenimente care vor avea loc săptămâna 19-25 aprilie în Cluj.

Zilele Elevului Clujean

În această săptămână se desfășoară Școala Altfel, iar cu această ocazie are loc și festivalul Zilele Elevului Clujean, organizat de elevi pentru elevi. Activitățile incluse în program sunt:
– Târg de licee – în Parcul Central, marți, 19 aprilie, ora 10:00;
– Ziua Sportului – în Parcul Babeș, joi, 21 aprilie, ora 10:00;
– Concurs de talente – la Casa de Cultură a Studenților, vineri, 22 aprilie, ora 09:00;
– Gala Elevului Clujean – la Hotel Opera Plaza, vineri, 22 aprilie, ora 16:00.

Concert Lara Fabian

Miercuri, 20 aprilie 2016, Lara Fabian ajunge in Cluj-Napoca cu un concert extraordinar, parte a turneului “Un Soir Autour Du Monde”. Concertul îndrăgitei artiste va avea loc la Sala Polivalentă, începând cu ora 20:00.

Concert Lara Fabian

Cum să treci printr-o despărțire – terapie de grup prin lectură

Celor care trec sau au trecut printr-o despărțire și simt că au nevoie să învețe cum să gestioneze provocările emoționale și sociale care apar în urma încheierii unei relații, Organizația Minte Forte le propune un nou grup de terapie prin lectură. Grupul de terapie se va întâlni în fiecare miercuri, începând din această săptămână. Mai multe detalii aflați din descrierea evenimentului.

Cum sa treci printr-o despartire - terapie de grup prin lectura

Târgul GAUDEAMUS

Ediția a XVII-a a Târgului de carte Gaudeamus are loc în perioada 20-24 aprilie 2016, la Cluj-Napoca, în Piața Unirii. Târgul va include cele mai recente apariţii editoriale din ţară şi de peste hotare, serii de autor, pachete, oferte promoţionale şi reduceri, practicate de către expozanţi, concursuri pentru public, campania de donaţii „Cărţile se întorc acasă”, proiectul „Invitaţi de nota 10: Olimpicii României”. Program de vizitare: miercuri-sâmbătă: 10:00-20:00, duminică: 10:00-15:00.

NUCA Rocks cu Luna Amară și Theory of Mind

Pentru că NUCA Rocks, iar căţeilor şi pisicilor le place rock-ul, Luna Amară şi Theory of Mind vin să cânte joi, 21 aprilie, ora 20:00, la Fabrica de Pensule.

Alternosfera la Euphoria Music Hall

Joia e zi de concerte așteptate cu sufletul la gură de publicul clujean. Alternosfera, trupa desemnată pentru al treilea an consecutiv ca „Best Romanian Alternative Rock Band”, în urma unul concurs anual organizat de Metalhead.ro, va susține joi, 21 aprilie, ora 21:00, la Euphoria Music Hall, concertul de lansare al albumului „Hausoleum”.

Alternosfera la Euphoria Music Hall

Ziua Internatională a Jazzului 2016

Rămânem în zona concertelor speciale și, pentru ziua de vineri, 22 aprilie, vă recomandăm o interpretare de excepție a melodiei „Take five” în cadrul Jazz Day 2016.

Jazz in the Street

Weekend-ul se anunță a fi plăcut, frumos și relaxant. Jazz in the Park și-a propus ca în acest an să ne scoată nu doar în parc, ci și în stradă. Astfel, sâmbătă, 23 aprilie, suntem invitați să ne bucurăm împreună de artă și de oraș. Zeci de performance-uri, mini-spectacole, recitaluri și expoziții vor avea loc în cadrul Jazz in the Street pe străzile din centru și din cartierele Clujului.

Jazz in the Street

FREE HUGS pe firul vieţii

Duminică, 24 aprilie 2016, începând cu ora 12:00, voluntarii The Hug Family se înarmează cu bună dispoziție, răbdare, zâmbete și o mică atenție înspre persoanele vârstnice din azilele Clujului. După ora 16:00, până pe la orele 18:00-19:00, aceștia vor fi de găsit prin Parcul Central și prin Piața Unirii, unde vor da îmbrățișări trecătorilor, indiferent de vârsta acestora. 🙂

Freak Show: one-man-show cu Florin Piersic Jr.

Vă recomandăm să începeți în forță săptămâna ce vine, căci luni, la Opera Națională din Cluj, începând cu ora 19:00, are loc spectacolul „Freak Show” cu Florin Piersic Jr. Cei prezenți vor avea ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă. Miliardar de carton, muncitor pe șantier, bancher, pensionar, producător de film sau profesor – acestea sunt doar câteva dintre cele 13 personaje pe care Florin Piersic JR. le aduce în lumina reflectoarelor.

One-man-show cu FLORIN PIERSIC JR.

Voi ce faceți în perioada 19-25 aprilie în Cluj? Orice-ar fi, să fie o săptămână minunată!

Evenimente recomandate de Cluj.com
Fotografie reprezentativă (sus, dreapta): Mihail Onaca