Ce facem la Zilele Clujului? | Program

de | | 2 Minute

Zilele Clujului 2023: program

Mai este puțin până pe 18 mai, când în întregul oraș vom avea parte de peste 100 de activități care celebrează comunitatea clujeană. Timp de 4 zile, din 18 până în 21 mai 2023, în oraș ne vom putea bucura de teatru, concerte, spectacole de drone și videomapping, evenimente istorice, culturale și multe alte activități, ateliere și spectacole inedite. 

Zilele Clujului încep joi, 18 mai, cu o seară dedicată teatrului, avându-l pe scenă pe inegalabilul Florin Piersic și ulterior pe actorii Teatrului Național în spectacolul concert scris de Ada Milea după „O scrisoare pierdută” de I.L Caragiale. 

call pentru idei și propuneri de proiecte pentru zilele clujului 2023

Vineri, în centrul orașului vor concerta Compact, Andra și Carla’s Dreams. La 21:45, în Piața Unirii va avea loc un spectacol de drone și videomapping. În Parcul Central vă așteaptă zona de mâncare și de vin, alături de zeci de activități pentru întreaga familie, în Piața Muzeului vor avea loc concerte, strada Potaissa găzduiește din nou evenimente de înscenare istorică iar festivalul multiculturalității are loc în mai multe locații din oraș. 

Sâmbătă are loc Parada Clujului, la ora 16:00, după care continuăm cu seara de muzică clasică, de la ora 19:00. Pe strada Napoca va avea loc Midnight Snack. Activitățile din Parcul Central continuă, la fel și concertele din Piața Muzeului. În Baza Sportivă Gheorgheni vor avea loc ateliere științifice și multe alte activități, iar sărbătoarea comunității clujene continuă în peste 40 de locuri din oraș.

Duminică are loc Regalul Folcloric, atelierele științifice se mută în Baza sportivă „La Terenuri”, continuă activitățile la Centrul de Tineret și la Turnul Pompierilor, iar zona de vin și de mâncare din Parcul Central vă așteaptă până la ora 23:00. 

Programul integral poate fi găsit pe site-ul evenimentului, iar broșura cu toate activitățile din cadrul Zilelor Clujului va putea fi răsfoită în curând tot pe Zilele Clujului.

Sursă foto: Zilele Clujului