Ce caută lumea pe Google despre Cluj-Napoca: topul căutărilor dezvăluit

de | | 3 Minute

Ce caută lumea pe Google despre Cluj-Napoca: topul căutărilor dezvăluit

Google, cel mai utilizat motor de căutare din lume, a devenit în ultimii ani un barometru inedit al intereselor oamenilor. Iar în cazul nostru, al intereselor pentru Cluj-Napoca. Ce caută utilizatorii de internet despre orașul nostru îndrăgit? Cum îl văd ei prin ochii căutărilor Google 🤔?

Pentru a răspunde la aceste întrebări, am realizat un studiu care adună cele mai populare 50 de căutări Google legate de Cluj-Napoca. Pe listă am regăsit căutări precum „cfr cluj”, „știri cluj”, ”olx cluj”, „aeroport cluj”, „vremea cluj”, „ctp cluj”, dar și câteva căutări mai interesante, precum „matrimoniale cluj”, „vaci de vânzare cluj” sau „dame de companie cluj” 😄. 

Ce Caută Lumea pe Google Despre Cluj-Napoca Topul Căutărilor Dezvăluit statistics 1Ce Caută Lumea pe Google Despre Cluj-Napoca Topul Căutărilor Dezvăluit statistics (1)Ce Caută Lumea pe Google Despre Cluj-Napoca Topul Căutărilor Dezvăluit statistics

După ce-am parcurs lista am observat că este variată și că acoperă o gamă largă de subiecte, de la turism și cultură, la evenimente locale și instituții de învățământ. Acest lucru evidențiază diversitatea orașului nostru și a intereselor oamenilor care îl caută pe Google.

Cuvinte cheie și afacerea dumneavoastră: de ce contează?

În lumea digitală de astăzi, a înțelege cuvintele cheie – termenii pe care oamenii îi introduc în Google când caută informații – este esențial pentru succesul oricărei afaceri. Cuvintele cheie pot ajuta o afacere să se conecteze cu clienții potriviți, să îmbunătățească vizibilitatea pe internet și să genereze mai mult trafic către site-ul său.

Cum vă poate ajuta SEO?

SEO (optimizare pentru motoarele de căutare) vă poate ajuta să vă asigurați că site-ul dvs. este optimizat pentru cuvintele cheie relevante pentru afacerea dvs., făcându-vă mai vizibili pentru potențialii clienți care caută produsele sau serviciile dvs. pe Google.

Importanța poziționării în Google

Să vă găsiți afacerea pe primele trei poziții în rezultatele Google este crucial. De ce? Pentru că peste 75% din căutări dau click pe primele trei rezultate, în timp ce rata de conversie pentru pozițiile 8-9 este sub 1%. Dacă ajungeți pe aceste prime poziții, numărul de vizite pe site-ul dvs. poate crește exponențial.

Sunteți pregătit să vă îmbunătățiți prezența online?

Dacă sunteți un antreprenor din Cluj-Napoca și sunteți pregătit să vă îmbunătățiți prezența online și să vă extindeți afacerea, noi suntem aici pentru a vă ajuta.

La seo365.ro vă oferim o consultanță SEO gratuită pentru a vă ajuta să înțelegeți ce cuvinte cheie sunt cele mai relevante pentru afacerea dvs. și cum să le utilizați pentru a vă îmbunătăți clasamentul pe Google. Contactați-ne astăzi și haideți să transformăm împreună modul în care afacerea dvs. este găsită online.

Sursă foto: @bogdanpaal