Explorări hoteliere: de ce să alegi cazare lângă Iulius Mall Cluj la RESIDENCE Il Lago

de | | 4 Minute

Cazare lângă Iulius Mall Cluj: confort și funcționalitate la RESIDENCE Il Lago

Cei care vizitează Clujul, pentru câteva zile sau pentru perioade mai lungi, ar trebui să ia în considerare și opțiunile de cazare lângă Iulius Mall Cluj. Ne-am convins de acest lucru recent. Cum ne place să explorăm orașul, cu tot ce are el mai inedit din punct de vedere cultural, turistic și de petrecere a timpului liber, un demers similar desfășurăm și când vine vorba de industria hotelieră.

De această dată, ne îndreptăm atenția înspre o unitate de cazare mai aparte în peisajul hotelier clujean. Inaugurată în iunie 2017, într-o clădire modernă, proaspăt construită, RESIDENCE Il Lago a devenit prima unitate de cazare din Cluj care, într-una și aceeași locație, oferă spre închiriere camere și apartamente în regim hotelier, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung (și foarte lung).

Cazare lângă Iulius Mall Cluj Residence Il Lago 2

Primii pași & conceptul de bază

Ne-am îndreptat așadar pașii spre RESIDENCE Il Lago pentru a afla mai multe. Cu acces rapid și cât se poate de la îndemână (iată, un prim motiv să luați în considerare opțiunea de cazare lângă Iulius Mall Cluj), apart-hotelul clujean se află, la propriu vorbind, la doar câțiva metri de marele centru comercial. Ce noroc, ai crede…

Inaugurarea din vara 2017 a venit însă în urma unui amplu proces de căutare și selecție a localizării și a terenului. Iar cei care sunt oarecum la curent cu dinamica pieței imobiliare din Cluj, îi cunosc dificultățile și provocările. Alegerea adresei nu a fost așadar întâmplătoare. Cu o vastă experiență atât în domeniul hotelier, cât și în cel de business și marketing, inițiatorii proiectului s-au raportat încă de la început la acest business de familie ca la o experiență personală.

Etapa de proiectare și construcție a clădirii, precum și repartizarea camerelor și spațiilor, a fost o urmare firească a propriilor experiențe și călătorii făcute în țară și în străinătate. Rezultatul reflectă impecabil viziunea RESIDENCE Il Lago » confortul, funcționalitatea și simplitatea estetică se înscriu pe tendințele europene moderne, din ultimii ani.

Cazare lângă Iulius Mall Cluj Residence Il Lago 3

„Nu o considerăm o locație de lux, ci una confortabilă și foarte funcțională.”

Ce înseamnă însă funcțional? Înțelegem de îndată ce facem primii pași în camerele și apartamentele RESIDENCE Il Lago. Primul gând » dacă există arhitectură și design interior inteligent și în sincron perfect, și-au dat întâlnire aici. Toate spațiile sunt extrem de bine gândite, compartimentate și amenajate. Ergonomic.

Cazare lângă Iulius Mall Cluj 4

Cele 22 de camere și cele 10 apartamente sunt moderne, luminoase, cu un design plăcut. Toate camerele dispun de seif, aer condiționat, smart TV și WiFi gratuit. Bucătăriile sunt complet utilate și vin în întâmpinarea oricărei activități cotidiene. Se vehiculează frecvent această idee, însă, da: este ca la tine acasă din acest punct de vedere.

Terasele și balcoanele de la etajele superioare sunt absolut minunate, oferind priveliști memorabile asupra lacului Gheorgheni – apusurile de soare și calmul promenadelor din jurul lacului sunt doar două exemple.

Cazare lângă Iulius Mall Cluj 5

Cazare lângă Iulius Mall Cluj Residence Il Lago 6

Independența oaspetelui, având totul la îndemână

RESIDENCE Il Lago, cum spuneam, închiriază camerele și apartamentele atât pe termen scurt, cât și pe perioade mai lungi de timp. Unii clienți ai unității de cazare locuiesc aici de peste 2 ani! (este deja impropriu spus că ar fi doar „cazați”).

Unul dintre avantajele celor care au dorit o cazare lângă Iulius Mall Cluj și au ales RESIDENCE Il Lago este dat de gradul ridicat de independență. Clienții sunt nevoiți să treacă pe la Recepție doar la început. Primesc atunci un card în baza căruia au acces direct la camere (nu trebuie să treacă sau să intre pe la Recepție), precum și la parcare. Există inclusiv o căsuță poștală unde își pot face early check-out, lăsând la plecare cardul. Au libertatea timpului, nu depind de programul Recepției. Accesul se poate face de pe o stradă privată, clădirea este dotată cu ascensor, iar camerele sunt prevăzute cu sonerie și interfon.

Cu marele centru comercial aflat la doi pași, experiența este completă. Clienții au la îndemână opțiuni variate de mic dejun, prânz sau cină (zona de restaurante și food court a Iulius Mall Cluj fiind suficient de ofertantă), precum și acces rapid la shopping, piscină, fitness, SPA și chiar evenimente sau târguri speciale care au loc în incinta mall-ului. Lacul Gheorgheni și oaza de verdeață din jurul său, care poate fi admirată în tihnă de pe terasele și balcoanele RESIDENCE Il Lago îmbie la jogging, plimbări, tenis sau ciclism.

În incinta unității de cazare, în regim non-stop, poate fi găsit strictul necesar: distribuitor de apă, ceai, cafea, snaks dulci și sărate.

„Cea mai mare bucurie?”

Acei clienți care revin pentru a doua, a treia sau a patra oară, ni se spune. Industria hotelieră este una care merge bine. S-a dezvoltat inclusiv în România, iar în Cluj în mod particular. Dacă turiștii sunt tratați cu respect și se depun eforturile și munca necesare, este genul de business construit pentru viitor. RESIDENCE Il Lago este un bun exemplu de așa, da!

RESIDENCE Il Lago Cluj:
Website: www.residenceillago.com & www.residenceillago.ro
Facebook: RESIDENCE Il Lago
Adresa: Str. Dunării, nr. 20 B, bl. C (intrare prin Str. Între Lacuri, nr. 73)
Telefon: +40 758 244 398, +40 364 103 330
Fax: +40 364 103 331
Email: [email protected], [email protected]

p.s. RESIDENCE Il Lago este o unitate de cazare pet friendly / prietenoasă cu animalele de companie. Astfel, prietenii patrupezi de talie mică sunt bineveniți și ei!

Cazare lângă Iulius Mall Cluj 7