Cazare la Untold Festival

de | | 2 Minute

Cazare la Untold Festival

Organizatorii UNTOLD Festival se pregătesc pentru cea mai aglomerată perioadă a Clujului cu multiple variante de cazare. Totodată, încurajează și localnicii să ofere în chirie spații pentru festivalieri.
Între 30 iulie și 2 august a.c., UNTOLD Festival transformă Clujul în destinația turistică muzicală a verii. Line-up-ul de milioane, atmosfera nemaîntâlnită de festival și 80 de ore de muzică pentru toate gusturile constituie atracția verii pentru cei aproximativ 300.000 de participanți așteptați în cele 4 zile de festival.
În momentul actual, participanții la festival pot lua în calcul următoarele posibilități de cazare:
1. Cazare în Campingul oficial UNTOLD – capacitate de apox. 25.000 de pers.
2. Cazare în Campusul Hașdeu – 1.000 de locuri disponibile.
Detalii despre modalitatea de achiziționare se găsesc pe www.untoldfestival.com/cazare.
În perioada următoare vor fi anunțate alte noi posibilități de cazare. Variantele pe care organizatorii le pun la dispoziția turiștilor sunt:
1. ACCES CAMPING – 52.43 lei/pers
2. ACCES CAMPING x 2 + cort 2 persoane + Saltea gonflabile + pătură – 280 lei => 140 lei/pers
3. CĂMIN LICEU (4-5 paturi/cam; baie la comun) – 50 lei/pers/noapte => 200 lei/pers
4. CĂMIN STUDENȚESC STANDARD (5 paturi/cam; baie la comun) – 65,4 lei/noapte => 261,6 lei/pers
5. CĂMIN STUDENȚESC MODERNIZAT (4 paturi/cam; baie în cameră) – 80 lei/pat/noapte => 320 lei/pers

Variantele de cazare puse la dispoziție de organizatori pot găzdui un total de aproximativ 30.000 de persoane. Ținând cont de faptul că unitățile hoteliere de pe raza municipiului Cluj-Napoca sunt rezervate integral deja, încurajăm localnicii să vină în întâmpinarea cererii mari cu oferte de cazare pentru cele patru zile. Clujenii care doresc să ofere spații în chirie în perioada festivalului pot să-și posteze oferta pe următoarele platforme:
Cazare @ Untold: https://www.facebook.com/events/472245629592056/
Bed Finder @ Untold: https://untoldfestival.com/ro/bed-finder/

Despre UNTOLD
UNTOLD Festival, se va desfăsura în perioada 30 iulie – 2 august a.c., la Cluj-Napoca și va aduce pentru prima data în România, pe aceeasi scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca 150 artiști internaționali și naționali, dintre care amintim: WU-TANG CLAN, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.
Ultimele abonamente, până la pragul de 35.000, pentru Untold Festival ce asigură accesul la evenimente în toate cele 4 zile, mai sunt disponibile în rețeaua Eventim.ro şi la partenerii festivalului din Cluj-Napoca şi din ţară, la următoarele prețuri:
– 289 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonament Early General Access
– 449 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonamentul VIP
– 338 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonament + Cazare Camping
Primele 1000 de bilete pentru fiecare zi de festival sunt disponbilile la prețul de 129 lei + taxe în rețeaua Eventim.ro.
UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.
Banca Transilvania, Banca Oamenilor Întreprinzători din România, este Partener Oficial al acestui festival.