Cautati o sala de conferinte in Cluj? Hotelul Granata va sta la dispozitie

de | | < 1 Minute

Cautati o sala de conferinte in Cluj? Hotelul Granata va sta la dispozitie!

V-ati planificat un eveniment si cautati o LOCATIE in Cluj? Noi va recomandam Hotelul Granata, un spatiu potrivit pentru orice tip de eveniment, CORPORATE SAU PRIVAT.
Hotelul Granata, construit in ton cu vechea arhitectura a orasului, este situat intr-o zona linistita a Clujului, la doar 10 minute de zona centrala.

Hotelul Granata dispune de o sala de conferinte moderna CU  DOTARILE necesare desfasurarii unui eveniment REUSIT, si de un restaurant spatios si elegant. Sala de conferinte ARE O CAPACITATE DE 100 LOCURI IN ARANJAMENT TEATRU SI ESTE ECHIPATA CU -sonorizare de calitate, videoproiector performant, flipchart, laptop, PC, internet de mare viteza, imprimanta, copiator, pupitru speaker, aer conditionat. DE ASEMENEA PUNEM LA DISPOZITIA  CLIENTILOR PARCARE PROPRIE .

Restaurantul Hotelului Granata are o capacitate de 100 de locuri, asadar, pauza de masa sau bufetul unei conferinte nu vor mai fi o problema. De asemenea, design-ul clasic, dar foarte elegant face ca restaurantul sa se preteze mai multor tipuri de evenimente, sala putand fi amenajata in functie de preferinte si de tipul evenimentului.

LA HOTELUL GRANATA VETI GASI INTOTDEAUNA O ATMOSFERA CALDA SI O ECHIPA DE PROFESIONISTI CARE VA VA ASIGURA REUSITA ORICARUI EVENIMENT.