Cautam voluntari sau interni pentru traducerea site-ului cluj.com in limbile maghiara si engleza!

de | | < 1 Minute

Cautam voluntari sau interni pentru traducerea site-ului cluj.com in limbile maghiara si engleza!

Asociatia Clujul Vazut Altfel – Cluj.com cauta voluntari si / sau interni care sa contribuie la traducerea anumitor rubrici ale site-ului cluj.com, in contextul in care anul acesta orasul Cluj-Napoca este Capitala Europeana a Tineretului, iar cererile pentru o astfel de platforma care sa reuneasca cele mai utile informatii referitoare la oras sunt tot mai mari.

Facem astfel un apel la voi, cei care sunteti dornici sa va aduceti contributia la promovarea orasului la nivel international. Avem nevoie de persoane care sa traduca articole si continut din limba romana in limbile maghiara si / sau engleza. Daca vrei si tu sa te implici si sa contribui la dezvoltarea acestui proiect, te rugam sa ne contactezi: [email protected] , 0264.546789

Proiectul ,,Clujul Văzut Altfel: Clujul multilingv” are ca scop promovarea Clujului prin dezvoltarea unei platforme online ce înglobează informații cultural-turistice din oraș, prezentate în cel puțin 5 limbi. Proiectul nostru asigură prin traducerile realizate o bază de date complexă cu referire la tot ce întâmplă în oraș, la nivel cultural, de evenimente, informații utile, obiective turistice, etc. Odată realizat, proiectul rămâne funcțional și va continua și în anii următori, sprijinind dezvoltarea sectorului cultural clujean. Se dorește nu doar informarea, ci și conștientizarea la nivel de comunitate a valorilor existente în oraș, proiectul devenind disponibil și cetățenilor de alte naționalități.

În contextul acestui an și a candidaturii pentru titlul de Capitală Culturală Europeană, precum și datorită faptului că în acest an, dar și în anii următori, orașul va deveni un punct de reper pe harta turiștilor, este necesar ca orașul să dispună de o platformă online disponibilă în mai multe limbi.

Așteptăm cu drag să ne contactați!