Găsește inspirație în catalogul Food Extravaganza, lansat de Iulius Mall Cluj

de | | < 1 Minute

Găsește inspirație în catalogul Food Extravaganza, lansat de Iulius Mall Cluj

Ești gurmand sau pregătit să experimentezi întotdeauna noi rețete? La Iulius Mall Cluj găsești o ofertă generoasă de preparate, inspirate din bucătăria chinezească, japoneză, turcească, italiană, americană, ungurească sau tradițional românească. Ca să te bucuri de o pauză de masă pe gustul tău, te invităm să descoperi propunerile din food court Iulius Mall Cluj, în catalogul „Food Extravaganza”.

Știm cât de greu este să te decizi ce meniu să alegi, așa că am vizitat restaurantele din Iulius Mall Cluj și am ales cele mai delicioase preparate. Cele care ne-au făcut cu ochiul se regăsesc în catalogul online „Food Extravaganza”, pe care l-am lansat de curând, pentru a ne asigura că ai parte de cele mai plăcute experiențe culinare. Descoperă un veritabil globe-trotter gastronomic răsfoind paginile cu bunătăți și vei ajunge în cele mai îndepărtate bucătării ale lumii.

Nu ne-a scăpat nimic, așa că pregătește-ți simțurile și vezi ce propuneri ți-am pregătit! Mic dejun, supe, salate, sandviciuri, feluri principale, deserturi și băuturi fresh, pe toate le poți „degusta” din priviri. Poate vrei un burger suculent, o pizza savuroasă, un meniu cu carne de vită teriyaki, o supă ramen, paste cu fructe de mare, taco, sushi sau noodles cu creveți. Le găsești în meniurile restaurantelor din Iulius Mall Cluj, iar acum este mai ușor să afli unde te poți răsfăța cu o masă exact așa cum îți place.

Te-am făcut curios? Alege preparatul preferat, iar apoi te așteptăm în locațiile Marty City, Pizza Hut, Shanghai, Pokka, Roua, Hanul Dacilor, Yummy Yang, Paprika, Lunchbox, Dashi Noodle & Rice Bar, Salad Box, La Piadina, Noodle Pack, Subway, Deliciul Cartofilor, Wasabi Running Sushi, Quartz Cafe, Donuterie, Litchi, Aromé și Cremeria Emilia.

Descoperă diversitatea culinară din Iulius Mall Cluj în catalogul „Food Extravaganza”!