Câștigătorii loteriei de Crăciun au primit premiile

de | | 2 Minute

Câștigătorii loteriei de Crăciun au primit premiile

Cluj-Napoca, 20 ianuarie 2015 – Polus Center Cluj a răsplătit fidelitatea clienților săi în cadrul loteriei ” Crăciun în stil suedez” cu un Volvo XC60 și un Volvo V40. Câștigătorii celor două bijuterii suedeze pe patru roți au intrat în posesia premiilor. Câștigătorii loteriei publicitare ”Crăciun în stil suedez” au plecat acasă cu cele două mașini suedeze pur sânge. Predarea premiilor a avut loc în data de 15 ianuarie 2015, la ora 17.00.

„Particip în fiecare an la tombola de Crăciun, dar este prima dată când câștig.” – a declarat Sabin Ilie-Dan, câștigătorul autoturismului Volvo XC60 – de profesie medic stomatolog, în vârstă de 35 de ani. ”Atunci când am fost anunțat că sunt unul dintre câștigătorii loteriei, am simțit o mare bucurie. În fiecare an am participat la toate loteriile, dar nu am câștigat niciodată.” – a declarat Caba Daniel, câștigătorul autoturismului Volvo V40 – în vârstă de 41 de ani, de profesie agent de vânzări.

Regulamentul loteriei publicitare poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro

Pe lângă cele două mari premii, în cadrul loteriei au fost câștigate și alte sute de premii instant prin intermediul secțiunii speciale a taloanelor de participare, oferite de partenerii centrului comercial: Yellow Store, Alessa, Stone Creek, eta2u, Gatta, Happy Park, IQ Shop, Pada Murre, Savannah Drinks, Sephora, Poveşti cu condimente, Hervis, Marty Restaurant, Sensiblu, Pietra, Optiplaza, Deichmann, Wasabi Sushi, Plafar, Game World și Nobila Casa.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.