Castigatori concurs Decembrie 2013

de | | 3 Minute

Castigatori concurs Decembrie 2013.

Decembrie este o luna a anticipatiei, a emotiilor, a cadourilor, a pregatirilor sufletesti sau practice pentru acele cateva zile de sarbatoare care ne incarca de energie si ambitie, care ne pregatesc pentru noul an. Si pentru ca bucuriile merita a fi impartasite cu cei din jurul nostru, am vrut sa descoperim cum vedeti voi aceste pregatiri pentru sarbatorile de iarna care au loc an de an in orasul nostru. Astfel, tema concursului lunii decembrie a fost ,,Pregatiri pentru sarbatori de iarna in Cluj”. 

Le multumim tuturor celor care si-au facut timp sa imparta cu noi ganduri si perspective unice asupra acestor pregatiri pentru sarbatori. Am descoperit in fiecare articol sau fotografie franturi de emotii care, desi apartineau altcuiva, ne sunt atat de familiare. In cele din urma, probabil acesta si este si farmecul sarbatorilor de iarna: aduc oamenii mai aproape unii de altii.

Am inceput un an nou, a trecut vremea retrospectivelor si a sosit timpul pentru decizii si planuri! Am ales castigatorii, recitind si readmirand materialele trimise de participanti, cu un inceput timid de nostalgie.

In luna ianuarie, concursul nostru va lua o pauza. Vom alege insa in perioada aceasta cei doi mari castigatori ai anului 2013!! Toti cei care au castigat locul I in 2013, atat la sectiunea foto, cat si la sectiunea de articole, intra in concurs. Ne dorim sa incepem noul an intr-o nota de bucurie si optimism si speram sa va bucuram si pe voi! 

Revenind la castigatorii concursului din luna decembrie, mentionam ca juriul a fost format din angajatii Cluj.com si sponsorii concursului. Decizia finala s-a luat in functie de voturile primite individual din partea fiecarui membru al juriului. In urma unei dezbateri finale comune cu privire la clasamentul final, am ajuns la o decizie.

Asadar, castigatorii pe luna decembrie sunt:

Fotografie:

Locul I
Fotograf: Marius Neag
250 LEI

concurs decembrie

Locul II
Fotograf: Rigmanyi Zsolt
50 Lei consumatie in The Soviet + Card V.I.P. in After Eight

concurs decembrie

Locul III
Fotograf: Alin Pantea
Voucher in valoare de 50 Lei in magazinul Torry (Polus Center)

concurs decembrie

Articole:

Locul I – Paula Bianca ButaPoveste de iarna in Cluj – 250 lei

Locul II – Daliana David – Pregatiri si scortisoara – 50 Lei consumatie in The Soviet + Card V.I.P. in After Eight

Locul IIIBoth Oana NicoletaPregatiri pentru sarbatori de iarna in Cluj – Voucher in valoare de 50 Lei in Bijuteria Roma (Polus Center)

Multumim inca o data tuturor participantilor. Fiecare dintre voi a contribuit la crearea unei atmosfere frumoase, specifica acestor sarbatori atat de dragi noua, tuturora.

Premiile in bani si cardul VIP pentru After Eight se pot ridica doar personal cu buletinul, de la sediul nostru (Str. Mihai Eminescu, nr. 7), incepand de miercuri 15 ianuarie, intre orele 9:30 – 17:30, cu un telefon in prealabil (0264/546789)! Ridicarea premiilor se poate face pana in data de 1 februarie 2014.
Consumatia la The Soviet si voucherele de cumparaturi la magazinul Torry si Bijuteria Roma, se ridica direct de la partenerii nostri, pe baza buletinului, incepand de luni 15 ianuarie 2014.

Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor!

De asemenea, multumim sponsorilor acestui concurs!!

after eight cluj  the soviet cluj  magazinul torry polus  bijuteria roma polus