Cele mai bune case de pariuri online din România

de | | 3 Minute

Cele mai bune case de pariuri online din România

Una dintre principalele întrebări care îi macină pe pasionații de pariuri sportive din România este: „La ce casă de pariuri să îmi fac cont?“. Este o întrebare legitimă, bine venită, la care voi încerca să răspund în acest articol.

Ceea ce vă pot spune în mod sigur este că recenziile complete, pentru toate casele de pariuri online din România sunt aici :   https://legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/ .

Aici găsiți, foarte bine analizate, principalele criterii după care este indicat să analizăm casele de pariuri, astfel:

  1. Varietatea ofertei caselor de pariuri

Acest criteriu cuprinde trei paliere secundare, și anume:

  • Numărul de sporturi și domenii adiacente (divertisment, politică) disponibile pentru pariere;
  • Numărul de evenimente sportive din fiecare sport din oferta de pariere;
  • Numărul de opțiuni de pariere pe care le avem la dispoziție pentru fiecare meci.

Legalbet - pariuri sportive

Este clar că o ofertă variată atrage un număr de pasionați ai sportului din diverse arii de interes; există mulți jucători cărora le place baschetul, hocheiul, snooker-ul sau ciclismul, nu tot interesul pariorilor este focusat către fotbal sau tenis.

De asemenea, o multitudine de oferte de pariere dă posibilitatea pariorilor să își construiască strategii proprii de joc, ceea ce este vital atunci când dorim să facem un mix perfect între adrenalina meciurilor pe care le jucăm și bucuria unui eventual profit.

  1. Valoarea cotelor oferite de către casele de pariuri

Acest aspect este foarte strâns legat de ceea ce am spus mai devreme. Ar fi ideal ca o ofertă parioristică foarte bogată să fie întregită de cote mari, atractive pentru pariori.

Iar aici intervine măiestria caselor de pariuri în a-și atrage clienții prin oferte care demonstrează respectul față de aceștia.

Casele de pariuri care reușesc să facă acea concesie prin care își scad marja proprie de profit pentru a oferi cote mai atrăgătoare pariorilor au doar de câștigat.

Pariorii mai experimentați sunt atrași de cotele care „au valoare” și vor dori să intre într-o relație de colaborare cu acele case de pariuri ce oferă oportunitatea unor astfel de cote seducătoare.

Legalbet_pariuri sportive

  1. Retragerile câștigurilor în contul de parior

Despre depuneri nu spun nimic, pentru că mai toate casele de pariuri încasează cu rapiditate banii depuși în contul de pariuri. La retrageri apar însă problemele, trebuie să o spunem direct. De aceea, vă îndemn încă o data să studiați cu atenție link-ul de mai sus. Casele de pariuri care se respectă cu adevărat nu vor tergiversa plata câștigurilor cu acele „faimoase” zeci de verificări ale conturilor, indiferent de care ar fi valoarea acestor profituri.

Studiați cu atenție acest aspect înainte de a vă deschide cont la o casă de pariuri. Se spune că e bine să ai conturi la mai multe case de pariuri, sunt de acord cu acest aspect. Dar e necesar să nuanțăm un pic această zicere… Eu voi spune că e bine să avem conturi de pariere deschise la aceele case de pariuri care îndeplinesc măcar la calificativ de „Bine” criteriile pe care le-am analizat aici.

 


Articol publicitar