Esti in cautarea unei case in imediata apropiere de Cluj-Napoca? Un dezvoltator din Cluj mizeaza pe calitate in detrimentul profitului imediat si iti pune la dispozitie doua cartiere noi in Salicea si Dezmir!

de | | 4 Minute

Cand facem referire la Peak5 Development vorbim despre un concept nou de locuinte uni familiare sau de tip duplex cu mult spatiu verde si cu o suprafata construita de sub 15%. Constructii premium pana in cele mai mici detalii si in majoritatea cazurilor, cu suprafete vitrate si o panorama superba. Nu in ultimul rand, casele sunt proiectate si vor fi finalizate cu cele mai performante materiale disponibile pe piata. Conceptul imbina trasaturi moderne scandinave integrate in natura pentru a oferi siguranta, intimitate si confort, oferind astfel un spatiu de locuit primitor. Misiunea Peak5 Development este aceea de a reinventa procesul de constructie a proiectelor arhitecturale importante, de la concept pana la design si eficienta energetica. Compania este fondata pe angajamentul fata de calitatea exceptionala si inovatie, avand la baza o intreaga echipa de profesionisti compusa din proiectanti, ingineri si constructori, sub indrumarea unei firme de renume care a construit pana in prezent, pe raza judetului Cluj, cateva mii de metri patrati. Peak5 Development este parte a grupului T.I. Invest din Cluj-Napoca, trust ce este prezent pe piata de investitii din 1991 cu sute de proiecte finalizate si zeci de mii de clienti multumiti.

SunSet City – un cartier de 10 duplexuri in Dezmir

Un nou cartier de 20 de case cuplate cu o panorama superba spre Cluj-Napoca si preturi de neratat in aceasta perioada, pornind de la numai 125.000 Euro + 5% TVA. Fiecare unitate va avea la dispozitie o suprafata locuibila de 115 mp + o curte generoasa. De asemenea, vei putea admira apusurile de pe terasa acoperita a casei, deoarece orientarea vestica iti va oferi spectaculozitate asupra Aeroportului International Cluj. Din dorinta de a crea locuinte cu confort sporit si de a oferi posibilitatea de personalizare asa cum isi doreste fiecare, casa se va preda la stadiul de semifinisat cu incalzire in pardoseala, centrala termica proprie, geamuri panoramice triplex si instalatii trase la pozitie. Conceptul si arhitectura casei au fost alese alaturi de o echipa de arhitecti implicati in mod direct in acest proiect deoarece s-a dorit un design scandinav avangardist, unic, dar totodata practic, care sa se contopeasca perfect in armonie cu natura. Proiectul a fost realizat de Format 4. In proiectul Sunset City Premium Residence fiecare detaliu arhitectural a fost analizat cu mare atentie de o echipa de arhitecti si specialisti in peisagistica pe intreg parcursul lucrarilor. Proiectul dispune de un drum privat destinat exclusiv comunitatii Sunset City. Distanta de la locatie si pana in centrul orasului Cluj-Napoca este de circa 15 minute, iar in ceea ce priveste utilitatile, exista energie electrica, gaz, canalizare si apa curenta. Gasiti mai multe detalii despre cartierul de duplexuri din Dezmir pe site-ul constructorului și pe pagina de Facebook.

Sunset City Dezmir - Case in apropiere de Cluj (2)

Sunset City Dezmir - Case in apropiere de Cluj (2)

Sunset City Dezmir

SunRise Residence

In acest proiect ambitios, vorbim de un mic orasel la marginea orasului. Este amplasat in zona Salicea – Faget, pe o suprafata de 400.000 de mp inconjurati de natura, cu mai putin de 10% suprafata construita si cu strazi aerisite de 11 m, centru comercial, sala de sport, wellnes & spa, spatii pentru copii si gradinita. Proiectul este realizat de firma de proiectare Albendiego.

Luand in considerare variabile precum orientarea, pozitia soarelui, directia vantului principal, gradinile din jurul caselor, am ales amplasarea si dimensiunile ferestrelor, tipul geamurilor, izolarea termica, masa termica si umbrirea etc. astfel incat sa ofere ambianta ideala pentru 300 de case. Intreg cartierul a fost conceput de o echipa de arhitecti si ingineri care s-au inspirat din arhitectura hambarelor taranesti specifica satelor Feleac, Sutu si Micesti. S-a ales o reconfigurare moderna ale acestora prin case cu un singur etaj, care sa se contopeasca intr-o armonie perfecta cu natura. SunRise Residence pune la dispozitie tot ce are nevoie orice familie care isi doreste aer curat si liniste atunci cand este acasa. La numai 10 minute de Cluj-Napoca, insa la o distanta suficienta pentru a sta departe de agitatia orasului, complexul rezidential va fi cu siguranta alegerea multor familii. SunRise Residence este materializarea crezului nostru ca adevaratul lux este verde si ca o casa verde ofera mai mult confort si un mediu mai sanatos.

Sunrise Residence Faget - Case in apropiere de Cluj (1)

Sunrise Residence Faget - Case in apropiere de Cluj (1)

Sunrise Residence Faget - Case in apropiere de Cluj (1)

Sunrise Residence Faget - Case in apropiere de Cluj (1)

Acestea fiind spuse, va invitam sa vizitati site-ul peak5 Development unde puteti gasi toate detaliile proiectelor, planuri si schite, absolut tot ce aveti nevoie pentru a va putea face o parere de ansamblu. Puteti apela numarul pe care il gasiti pe site pentru orice informatii suplimentare si programarea de vizionari.


Articol publicitar