Sunt locuri care te cheamă să revii la tine… | Casa Holvital

de |

Sunt locuri care te cheamă să revii la tine… | Casa Holvital

Într-o după-masă cu cer noros am avut parte de o experiență care mi-a schimbat percepția asupra vieții și mi-a înseninat cu adevărat ziua, în ciuda vremii de afară.
În ziua de azi, trăim în vremuri în care suntem tot mai stresați de multiplele sarcini și roluri ale noastre, dar totuși diferența consta în cum ne adaptăm și cum facem față situațiilor stresante din viața noastră, care până la urmă, sunt inevitabile. Este dovedit științific că afecțiunile sau bolile noastre sunt cauzate de stresul excesiv la care ne supunem zi de zi.

La Casa Holvital simți că ai pășit într-o altă lume, diferită de agitația din exterior, de cum deschizi ușa. Simți o stare de bine, de calm și de pace. Terapeuții de aici, într-o ambianță plăcută, prin diferite metode, ne readuc la armonie și echilibru.

La Casa Holvital, după aceste trăiri de bine, am remarcat sloganul lor : Revino la tine! Așa că nu am putut să mă abțin să nu întreb terapeuții de la Casa Holvital de ce l-au ales. Mi-au povestit că diversele tipuri de terapii au în comun revenirea la starea naturală de funcționare a organismului nostru, care este cea de relaxare și, implicit, de sănătate. Astfel, chiar și o ora pe săptămână petrecută în această stare ne resetează organismul și ne pregătește să facem față cu brio situațiilor stresante din viața cotidiană.

Echipa de terapeuți 

Ceea ce mi s-a părut original și inedit la Casa Holvital este deschiderea și adaptarea față de nevoile oamenilor care vin aici. Echipa de terapeuți este cooperantă și va oferi, cu siguranță, cele mai bune recomandări și sugestii pentru orice situație.

Casa Holvital

Gama de servicii este foarte diversificată, diferită de cea a majorității centrelor de terapii din Cluj Napoca. Pe partea de masaj, există metode de remodelare și armonizare corporală precum masaj de relaxare, anticelulitic, drenaj limfatic sau masajul Thai. De asemenea, există și masajul de relaxare pentru cupluri, care se desfăsoară într-o ambianță intimă, cu lumânări și aromaterapie cu uleiuri esențiale. Acestea pot reprezinta alegerea perfectă pentru a ieși din rutină și a reîmprospăta relația de cuplu în orice moment al anului.

Casa Holvital

Tot aici, persoanele pot apela la servicii de consiliere pentru dezvoltare personală, individual, pentru cupluri, dar și întâlniri de grup în cadrul cărora participanții pot beneficia de o aprofundare a cunoștintelor despre propria persoană.

Facilitatorii recomandă atât serile de meditații, cât și clasele de yoga sau programele de detoxifiere de la VerdeCrud.

În loc de încheiere aș vrea să mă rezum la următoarele: poate vor mai fi zile noroase și voi avea parte de multe situații interesante, revelatoare. În acea după-masă, însă, am descoperit ceva cu totul minunat și simplu. Fericirea vine din interior, această afirmație devenită aproape clișeu este atât de mult invocată dar atât de rar asumată. Așadar, permiteți-vă sa reveniti la voi, la Casa Holvital.