Caravana Coca-Cola ajunge la Cluj: vin, sărbătorile vin!

de | | 2 Minute

În acest weekend, Caravana Coca-Cola ajunge la Cluj

În perioada 3 – 22 decembrie 2018, caravana Coca-Cola, celebră în întreaga lume, răspândește magia Crăciunului în mai multe orașe din România. Călătoria a început în București, iar caravana a trecut deja prin Focșani, Pitești, Iași și Timișoara.

În acest weekend, pe 15 – 16 decembrie 2018, caravana Coca-Cola ajunge la Cluj, pe str. Universității. Din inima Transilvaniei, va călători mai departe spre Constanța, Oradea, Galați, Alba-Iulia și alte 2 locuri-surpriză, încă nedivulgate de organizatori.

caravana coca-cola la cluj 2

#FiiTuMosu » Lumea are nevoie de mai mulți Moși Crăciuni

În acest an, campania în jurul căreia se creează magia Crăciunului este un îndemn binevenit: #FiiTuMosu . În ideea că lumea are nevoie de cât mai mulți Moși Crăciuni, Coca-Cola ne invită pe fiecare dintre noi să facem fapte bune, dintre acelea care ne sunt la îndemână în fiecare zi. Iar pentru că faptele bune sunt contagioase și îi pot inspira și pe ceilalți, cei care participă în campania lansată sunt invitați să postezi în rețelele de socializare (Facebook sau Instagram) faptele bune pe care le fac, alături de #FiiTuMosu.În așteptarea Moșului, așadar, putem fi noi, la rândul nostru, niște mici Moși Crăciuni.

caravana coca-cola la cluj 2

Imagini: via iquads.ro, Lucian Nuță & Coca Cola.