Capitolina City Chic Hotel

de | | 2 Minute

Capitolina City Chic Hotel – stay, visit, enjoy

Exista acele hoteluri in care nu ai parte doar de o primire ospitaliera, servicii de calitate si multa amabilitate, ci cazarea inseamna o experienta in sine. Exista acele hoteluri care si-au gandit intregul concept pe bun gust, iar cu ajutorul unor designeri talentati reusesc sa surprinda clientii printr-un design inedit care te face sa-ti doresti nu doar sa revii, ci chiar sa te muti acolo.

Un astfel de hotel este Capitolina City Chic Hotel din Cluj, care este mai mult decat un hotel. Este un loc care combina serviciile clasice ale unui hotel, cu elemente de design chic, cu rafinament si cu multa armonie.

capitolina hotel cluj

Incepand cu aprilie 2013, alaturi de firma de design interior Morphoza, Hotelul Capitolina City Chic Hotel a primit o alta imagine. O imagine gandita in cele mai mici detalii, cu o atmosfera plina de sarm, unde confortul si ospitalitatea sunt la ele acasa.

La Capitolina City Chic Hotel veti gasi camere cu un design inedit, culori vii care ofera pozitivism, amenajari elegante si moderne si obiecte de arta special realizate de artisti locali; ce mai ?! un ansamblu de elemente care vor transforma sederea oricum intr-o experienta in sine.

capitolina hotel citate

Detaliile de design sunt gandite minutios, iar toate elementele se imbina perfect, de la culoarea mochetei, accesoriile interioare, pana la culori, mobilier si corpurile de iluminat. In fiecare camera veti putea admira fotografii realizate in Cluj de cunoscuti artisti locali, care vin insotite de cate un citat celebru menit sa va inveseleasca ziua.

Capitolina City Chic Hotel pune la dispozitie 24 de camere cu design unic, intime si pline de sarm, alaturi de servicii profesionale, confort si ospitalitate.
Cele 24 de camere se impart in: 2 French Room (care cu siguranta va vor cuceri de la prima vedere), 1 Modern Room (cu un design modern si proaspat), 12 camere cu doua paturi (amenajate armonios si deosebit) si 9 camere cu pat matrimonial (care se pot inchiria atat in regim single cat si double).

capitolina hotel room

Ziua va puteti relaxa in Bistro-ul intim al hotelului sau va puteti pune muschii in miscare in sala de sport, in acelasi cadru intim.
Un sejur la Capitolina City Chic inseamna multa intimitate, inseamna confort si calitate, toate oferite intr-un cadru placut si amabil, alaturi de o echipa de profesionisti pregatiti sa satisfaca exigentele tuturor clientilor.