Campionatul Judeţean Promo Rally are loc în week-end la Polus

de | | 2 Minute

Campionatul Judeţean Promo Rally are loc în week-end la Polus

Pasionaţii de motorsport sunt aşteptaţi în acest weekend, la Polus Center, să ia parte la prima ediţie a Campionatului Judeţean Promo Rally. Competiţia organizată de Napoca Rally Academy, împreună cu Polus Center, este dedicată amatorilor pasionaţi de raliu. Aceştia au şansa de a câştiga cursuri de pilotaj sportiv şi de a concura într-o etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop.

Campionatul Judeţean Promo Rally Cluj este o competiţie formată din trei etape, care se adresează amatorilor pasionaţi de motorsport. Două dintre etape vor avea loc la Polus Center Cluj, în 30 iulie şi 22 octombrie, iar o etapă va avea loc la Gherla în 22 septembrie.

Câştigătorul Campionatului Judeţean Promo Rally va primi din partea organizatorului Napoca Rally Academy un curs de pilotaj sportiv, va avea la dispoziţie o maşină de competiţie, asistenţă tehnică şi achitarea taxei de înscriere pentru a concura într-o etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop (CNVCD).

În plus, câştigătorii locurilor 1 şi 2 de la fiecare clasă vor primi câte un curs de pilotaj sportiv cu piloţii de la Napoca Rally Academy.
Campionatul va avea trei clase de concurs, iar prima etapă va avea loc în duminică, 30 iulie, în parcarea Polus Center Cluj.

Toţi ce care doresc să intre în competiţie sunt invitaţi să intre pe www.napocarallyacademy.ro , să descarce formularul de înscriere şi să îl trimită la adresa [email protected] până în data de 29 iulie.

În data de 30 iulie, între orele 09.00-09.45, se vor mai putea face înscrieri, în limita locurilor disponibile, în parcarea Polus Center Cluj.

Evenimentul se va desfăşura după urmatorul program:
• 09.00-09.45- Înscrieri la faţa locului. Validarea înscrierilor. Verificări tehnice.
• 09.45-10.30- Recunoaştere
• 10.30-12.00- Antrenament cronometrat-Promo Rally 1
• 12.00-13.30- Concurs-Manşa I
• 13.30-15.00- Concurs-Manşa II
• 15.00-16.30- Concurs-Manşa III*
• 17.00-Rezultate. Festivitatea de premiere
*Manşă opţională
Regulamentul competiţiei poate fi consultat pe http://www.napocarallyacademy.ro/etapa-i-promo-rally-cluj/

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac IMMOFINANZ şi se află în administrarea CBRE Romania.

Despre CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare companie in domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajati (excluzand companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume. CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporate, administrarea proprietatilor, management de proiect; bancare ipotecare, evaluare, servicii de consultanta pentru dezvoltari imobiliare, de administrare a investițiilor si de cercetare si consultanta. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.