Campanie de vară la Citadela Residence

de | | 2 Minute

Campanie de vară la Citadela Residence

Citadela Residence vine cu o campanie prin care dorește să mulțumească toate categoriile de clienți, atât pe cei care caută apartamente cu 1 sau 2 camere, cu 3 sau 4 camere, cât și pe acei clienți care preferă să cumpere apartamente gata mobilate.

Boxa inclusa si parcare gratuita 6 luni

Astfel, în perioada 1 iunie – 31 august, pentru blocurile A, B, C si J apartamentele se vand cu boxa inclusa si cu parcarea subterana gratuita timp de 6 luni de la momentul mutarii clientilor in apartrament. Aceasta oferta este valabila doar pentru apartamentele cu 3 si 4 camere din blocurile specificate.

Clientul isi va putea alege o anumita boxa odata cu achizitionarea apartamentului, iar aceasta va fi specificata in promisiunea de vanzare-cumparare. De asemenea, la momentul predarii apartamentului si a mutarii clientului in locuinta, timp de 6 luni va putea parca gratuit in parcarea subterana, pe un loc dinainte stabilit impreuna cu consilierul de vanzari.

Citadela Residence

Apartamente cu bucataria mobilata

Pentru apartamentele cu 1 si 2 camere din blocurile A, B, C si J, campania le ofera clientilor parcarea gratuita timp de 6 luni de la mutare in parcarea subterana.
De asemenea, apartamentele din blocurile F, G, H si I se vand cu bucataria mobilata, indiferent de numarul de camere al acestora.

Clientii isi pot comanda mobila de bucatarie de la colaboratorul Citadela Residence, Sc Marlex, folosindu-se de voucherul pe care il primesc la semnarea promisiunii de vanzare-cumparare.
Valorile voucherelor sunt dupa cum urmeaza:

· Pentru un apartament cu 1 camera: 3.700 lei
· Pentru un apartament cu 2 camere: 4.500 lei
· Pentru un apartament cu 3 camere: 6.000 lei

Contact:

Citadela Residence Cluj
Birou Vanzari:str.Edgar Quinet, nr.2, Bl.D, Ap3,
Tel.:0725 890 783, 0725 890 781
E-mail: [email protected]
www.citadela-cluj.ro