Campania „Vreau să cânt”, start la înscrieri!

de | | 3 Minute

„Ești talentat, dar nu ai găsit până acum oportunitatea de a te face remarcat în domeniul muzical? Acum ai șansa! E momentul tău să te faci auzit!”, spun organizatorii campaniei „Vreau să cânt”, care  se desfăşoară, în perioada 1 octombrie – 19 decembrie 2015, în localitatea Cluj-Napoca.

„Campania Vreau să cânt!” a fost concepută cu scopul de a le oferi o șansă tinerilor muzicieni care doresc să se facă remarcați în plan muzical și de a susține, înainte de toate, pasiunea pentru muzica adevărată.

„Atunci când vorbeşti despre tineri pasionați vorbeşti și despre muzică! Pasiunea pentru muzică și încrederea în talentul și dorința de afirmare a multora dintre voi, este ceea ce a pus bazele acestui proiect prin intermediul căruia, Musicomania și Bigtime Production vă lansează provocarea de a vă face vocea auzită, pe cele mai frumoase acorduri muzicale”, mai precizează organizatorii.

La campania „Vreau să cânt!” pot participa toate persoanele fizice, cetățeni români sau străini, cu vârsta cuprinsă între 12 – 60 ani. Cei care vor raspunde afirmativ provocării muzicale, trebuie să se înscrie online, trimițând un email la adresa [email protected].

Acesta trebuie să conțină: numele, o fotografie, adresa de email și numărul de telefon, dar și câteva cuvinte despre ceea ce îl recomandă ca artist și piesa aleasă pentru concurs. Programarea participanțiilor la studio se face numai de către Bigtime Production. Concurenții vor fi contactați prin email sau telefon. Concurenții trebui să mai știe că vor cânta piesa aleasă în direct la Musicomania. Materialul audio va fi înregistrat și împreună cu poza concurentului va fi afișat pe pagina de web www.musicomania.ro pentru votare

Musicomania are o emisiune săptămânală care se difuzează în rețeaua Radio Transilvania în fiecare joi seara de la ora 8. În prezent Radio Transilvania deține frecvenţe de emisie în 11 oraşe (Oradea, Satu Mare, Carei, Baia Mare, Bistrița, Aleșd, Zalău, Cluj Napoca, Turda, Luduș, Mediaș) din Transilvania, fiind recepționat în peste 15 oraşe şi localităţile limitrofe.

Vreau sa cant

Programul de desfășurare a campaniei este următorul:
01 octombrie – 8 noiembrie – înscrieri
9 – 27 noiembrie – înregistrări, producție și ridicarea materialelor pe site
1 – 9 decembrie – votare
12 decembrie – semifinala, la Club Shto, de la ora 19:00
19 decembrie – finala, la Club Shto, de la ora 19:00

Marele premiu oferit de Bigtime Production celui desemnat câștigător la finalul concursului constă într-o piesă nouă compusă special pentru acesta, pe care artistul va avea ocazia să o lanseze la unul dintre evenimentele organizate ulterior de către Bigtime Production. De asemenea, cele mai bune voci înscrise în competiție, vor avea șansa de a concerta în cadrul evenimentelor: Maratonul Internațional Cluj Napoca, Zile de Cluj, Târgul de Crăciun etc.

Evenimentul este organizat de Musicomania în parteneriat cu Bigtime Production și susținut de BCR – Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului Cluj-Napoca 2015. În acest an BCR – Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului susține evoluțiile tineri talentaţi, în cadrul campaniei „Vreau să cânt!”, prin BCR City Card.

BCR City Card este un card de debit cu zero costuri de emitere și administrare, retrageri de numerar gratuite la ATM-urile BCR, mobilitate prin accesul gratuit la Alo și Click 24 Banking. Cardul oferă și reduceri la o rețea extinsă de comercianți: hoteluri, restaurante, cafenele, saloane de înfrumusețare, activități de petrecere a timpului liber – detalii pe www.bcr.cluj.com/

Cardul se emite gratuit tinerilor cu vârste între 14 şi 30 de ani, fiind eliberat pe loc, pe baza actului de identitate în unitaţile BCR. Poate fi achiziţionat în cadrul pachetelor Xteen sau CAMPUS BCR.

Partenerii evenimentului sunt: Tomi Tothpal, Cursfotografie.ro, MM Show, Elfs’t şi Clubul Shto.Evenimentul este promovat de: Digi24 Cluj Napoca, ProFM, Radio Transilvania, Monitorul de Cluj, Zile și Nopți, Cluj AM, Ora de Cluj, Buzznews, Transilvania Reporter, Revista Bulevard, ClujLife, Partytude, Nappoca, Eclujeanul, Orașulcluj, Clujuldebuzunar.ro, Cluj.com, Bunadimineata.ro, Muzzix şi Clujul Cultural.

Pentru mai multe detalii accesați www.musicomania.ro.