Campania Umanitară de Paşti 2017 CERT Transilvania la VIVO! Cluj-Napoca

de | | 3 Minute

Campania Umanitară de Paşti 2017 CERT Transilvania la VIVO! Cluj-Napoca

Mâine, 6 aprilie 2017, în zona de food court din VIVO! Cluj-Napoca, va avea loc Campania Umanitară de Paşti organizată de CERT Transilvania. Voluntarii vor pregăti în centrul comercial pachete cu alimente de strictă necesitate şi alte lucruri necesare traiului zilnic, ce urmează să fie donate familiilor izolate din munţii Apuseni.

Campania Umanitară de Paşti 2017

Ca în fiecare an, în apropierea sărbătorilor Pascale, CERT Transilvania organizează la centrul comercial din inima Transilvaniei – Campania Umanitară de Paşti. Campania are ca scop sprijinirea familiilor nevoiaşe şi izolate din munţii Apuseni cu alimente şi alte lucruri necesare traiului zilnic. Astfel, în data de 6 aprilie, în zona de food court a centrului comercial, va avea loc Atelierul Iepuraşului, unde voluntarii îşi propun să pregătească pachete ce vor fi donate pentru 130 de familii.

Campania Umanitară de Paşti 2017

“ Asociaţia CERT-Transilvania – Detaşamentul de Intervenţie în caz de Dezastre a pregătit o nouă campanie umanitară, pentru a veni în sprijinul sufletelor necăjite pe care cei apropiaţi i-au uitat, sau nu îi pot ajuta. Aproximativ 130 de pachete consistente cu alimente şi produse de strictă necesitate vor ajunge la bătrânii care îşi duc greu zilele şi la familiile nevoiaşe din zonele izolate ale Munţilor Apuseni. Pentru că şi în acest an ne dorim să ne atingem obiectivul, vă invităm să vă aduceţi aportul la informarea comunităţii în privinţa acestei campanii umanitare.” – au declarat reprezentanţii CERT Transilvania.

Campania Umanitară de Paşti 2017

Pe tot parcursul zilei, voluntarii CERT Transilvania îi aşteaptă la VIVO! Cluj-Napoca, pe toţi cei care doresc să sprijine cu donaţii în bani sau alimente. Începând cu ora 17.30, cu sprijinul donatorilor şi sponsorilor se vor pregăti pachetele cu alimente şi cadouri de Paşte pentru copii. Toţi cei care vor să se implice în acest proiect, atât persoanele fizice cât şi cele juridice sunt invitate să ia parte la evenimentul ce va avea loc joia aceasta, la VIVO! Cluj-Napoca.

Campania Umanitară de Paşti 2017 va continua în 8 şi 9 aprilie, când voluntarii CERT Transilvania vor parcurge zonele foarte greu accesibile ale Munţilor Apuseni şi vor duce donaţiile către familiile nevoiaşe.

Campania Umanitară de Paşti 2017

Plecarea se va face în data de 8 aprilie, din parcarea centrului comercial. Donaţii se pot face şi direct în contul asociaţiei folosind datele de mai jos: Asociaţia CERT-Transilvania – Detaşamentul de intervenţie la dezastre Str. C-tin Brâncuşi , Nr. 171, Cluj-Napoca, Romania CUI: 29423947 Cont bancar: Banca Transilvania – RO36BTRL01301205109280XX

Mai multe detalii se găsesc pe www.cert-transilvania.ro.

Imagini: VIVO-Cluj.