Campania De Paşte, împreună, acasă

de | | 2 Minute

Campania De Paşte, împreună, acasă

O BUCĂTĂRIE COMPLET UTILATĂ ÎN VALOARE DE 6.000 DE EURO, OFERITĂ DE IULIUS MALL CLUJ, DE PAŞTE

Pentru că Sărbătorile Pascale sunt mai frumoase în familie, Iulius Mall Cluj le propune clienţilor să le petreacă acasă, împreună cu persoanele dragi. Cumpărăturile pentru Paşte sunt răsplătite cu daruri care să le facă şi mai primitoare casa: o bucătărie complet utilată, sesiuni de shopping de specialitate şi coşuri cu bunătăţi.

În acest an, Iulius Mall Cluj îi invită pe clienţi să descopere cât de frumos este „De Paşte, împreună, acasă”. Campania se desfăşoară în perioada 27 martie – 11 aprilie 2015, oferind mii de premii primăvăratice pentru cei care îşi aşteaptă familia aproape de Sărbătorile Pascale. Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la magazinele lor preferate, se prezintă cu bonul fiscal la Centrul Info şi completează taloanele pot participa la tombola organizată de Iepuraşul de la Iulius Mall. Marele premiu va fi acordat pe 11 aprilie, prin tragere la sorţi, cel mai norocos client fiind răsplătit pentru fidelitatea sa cu o bucătărie de lux marca Lovely by M, modernă şi complet utilată cu electrocasnice și accesorii. Valoarea celui mai râvnit cadou de la Iepuraş este de 6.000 euro şi va fi locul în care toată familia se adună, pentru a petrece Paştele împreună.

În plus, la extragerea din 29 martie, cinci clienţi vor fi premiaţi cu câte o sesiune de cumpărături la Kitchen Shop, pentru a le ajuta pe gospodine să prepare mâncăruri delicioase. Pentru o masă îmbelşugată, tot atunci, alte cinci persoane vor câştiga coşuri cu bunătăţi tradiţionale de Paşte de la Auchan. Premii similare vor fi oferite şi la tragerea la sorţi din 5 aprilie. În perioada de desfăşurare a campaniei vor fi oferite peste 2.000 de premii instant celor care vin la cumpărături la Iulius Mall Cluj.