Camera de relaxare in public

de | | < 1 Minute

Step Inside and Relax – Camera de relaxare in public

Clujul este un oras frumos si majoritatea celor care locuiesc aici sau doar il viziteaza, il iubesc. Cu toate acestea, stresul urban ne afecteaza pe toti. Grupul Relax vine cu o initiativa de pe urma careia pot beneficia toti cei care doresc o activitate inedita de relaxare!

Proiectul “Step Inside and Relax – Camera de relaxare in public” are ca scop destresarea cetatenilor din judetul Cluj printr-o metoda inedita: folosind animale de companie.

Relax este un grup format din tineri specializati in mai multe domenii de activitate care au ca scop construirea unor puncte de relaxare inedite. Fiind interesati de problemele sociale actuale, s-au decis sa colaboreze pentru a putea aduce un beneficiu orasului Cluj-Napoca. Astfel, s-au decis sa creeze un proiect interactiv care sa integreze viziunile tuturor membrilor grupului. Fiecare membru are pregatire intr-un domeniu relevant pentru acest proiect: economie,psihologie, protectia mediului, sociologie, administratie publica, arta. Relax isi doreste ca oamenii sa fie mai activi si inventivi in incercarile lor personale de a combate stresul, motiv pentru care au demarat mai multe initiative.

Redacția Cluj.com