Call pentru idei și propuneri de proiecte pentru Zilele Clujului 2023

de | | < 1 Minute

Call pentru idei și propuneri de proiecte pentru Zilele Clujului 2023

Zilele Clujului vor avea loc în acest an în perioada 18-21 mai, iar Primăria Cluj-Napoca a lansat apelul de idei pentru cea de-a XI-a ediție a evenimentului care aduce sărbătoarea în oraș. Termenul limită de transmitere a propunerilor este 14 aprilie 2023.

Primăria municipiului Cluj-Napoca invită clujenii și nu numai să transmită idei și propuneri de proiecte pentru conturarea programului din acest an.

Ediția aniversară desfășurată anul trecut a fost un spectacol care timp de 4 zile a oferit clujenilor și turiștilor emoție, zâmbete, bucurie și nu în ultimul rând, un veritabil motiv de sărbătoare.

„Încet – încet am devenit mai mult decât un oraș. Am devenit o comunitate puternică, unită, armonioasă, multiculturală” – așa a început anul trecut spectacolul de drone, cu definiția a ce suntem astăzi la Cluj-Napoca.

Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități: în fiecare an publicul de toate vârstele, universități, instituții, ONG-uri, companii și nu în ultimul rând asociații culturale, sportive, sociale sau de alt tip contribuie la realizarea programului noii ediții prin idei de evenimente, de proiecte sau acțiuni care să rezoneze cu valorile comunității clujene.

Propunerile pot fi transmise pe adresa [email protected] sau prin Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, str. Moţilor nr. 7, precum și la primăriile de cartier, până la data de 14 aprilie 2023.

Echipa Ghid Local vă ține la curent cu noutățile despre program și activitățile din cadrul evenimentului pe pagina destinată Zilelor Clujului.