Call-Center pentru vârstnici și persoane vulnerabile la Covid-19 | Vă ajutăm din Cluj

de | | 1 Minute

Inițiativa „Vă ajutăm din Cluj” a lansat un call-center pentru vârstnici și alte persoane vulnerabile la contactarea coronavirus

Persoanele vârstnice și cele vulnerabile la contactarea coronavirus pot lua legătura cu inițiativa VĂ AJUTĂM DIN CLUJ la numărul de telefon 0364.406.517 pentru livrarea alimentelor și a medicamentelor necesare.

Comunicat de presă

Avem bucuria să vă anunţăm că începând de astăzi (25.03.2020) este operaţional call-center-ul mişcării VĂ AJUTĂM DIN CLUJ la nr. de tel 0364.406.517. Linia este deschisă zilnic, de luni până duminică, între orele 09:00 0 19:00.

VĂ AJUTĂM DIN CLUJ este o mişcare civică înfiinţată în data de 16.03.2020 de către asociaţiile VeDem Just, Civic Suport și Clujul Sustenabil, la care s-a alăturat CPVP – Center for Peace and Violence Prevention.

Scopul mişcării este de a ajuta persoanele vârstnice şi cele vulnerabile la COVID-19, procurând contra cost produsele alimentare şi medicamentele de strictă necesitate. De asemenea, voluntarii noştri pot oferi informaţii sau consilierea necesară în această perioadă.

Toţi voluntarii care participă la această mişcare civică sunt înregistraţi la ISU Cluj-Napoca după ce au semnat declaraţia de confidenţialitate şi asumarea riscului în activităţile de voluntariat desfăşurate pe teritoriul judeţului.

Oricine este dispus să se implice și să ajute, o poate face pe Facebook în grupul ”Vă ajutăm din Cluj!”:  https://www.facebook.com/groups/2550667518542414/​ .


Detalii despre inițiativă: La Cluj s-a creat un grup de solidaritate civică pentru criza provocată de CoronaVirus